Рецепт Фарширована грудка індички овочами фото

Фарширована грудка індички овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Солоне
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На святковий стіл рекомендую приготувати грудку індички, фаршировану овочами і твердим сиром. Грудка виходить смачною, соковитою, з ароматною начинкою, і красиво виглядає в розрізі.

Опис приготування:

Страви з корисного м'яса індички досить популярні для меню святкового столу. Грудку індички можна приготувати різними способами. Я пропоную рецепт, як приготувати фаршировану грудку індички овочами. Легке і корисне м'ясо індички доповніть соковитою начинкою з овочів, сиру твердих сортів і яйця.

  • Грудка індички - 800 грам
  • Сир твердих сортів - 100 грам
  • Кабачок - 150 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Ucho-сунелі - 1/2 чайних ложки
фарширована грудка індички овочами - фото крок 1
Підготуйте продукти. Грудки індички промийте, обсушити. Овочі вимийте, очистіть.
фарширована грудка індички овочами - фото крок 2
Кабачок, морква, болгарський перець, цибуля і половину сиру наріжте дрібними кубиками однакового розміру. З'єднайте їх в мисці, додайте злегка збите яйце, перемішайте. Додайте сіль, перець і приправу, перемішайте.
фарширована грудка індички овочами - фото крок 3
Усередині в грудях за допомогою довгого гострого ножа зробіть кишеньку. Наповніть його сирно-овочевою начинкою. Грудку посоліть і поперчіть за смаком.
фарширована грудка індички овочами - фото крок 4
Закріпіть краю грудок зубочистками. Помістіть їх в форму для запікання. Налийте туди не багато води. Поставте запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
фарширована грудка індички овочами - фото крок 5
Під час запікання грудок поливайте їх виділився соком. Готові грудки посипте тертим сиром і запікайте ще 5 хвилин.
фарширована грудка індички овочами - фото крок 6
Остудіть, наріжте скибочками. Смачного!

Схожі рецепти