Рецепт Фарширована грудка фото

Фарширована грудка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряча грудка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Хтось скаже, що немає нічого незвичайного в стравах з курячою грудкою. Але він помиляється, оскільки ще не знайшов відповідний рецепт. І ви будете здивовані, коли познайомитеся з цим смачним варіантом.

Опис приготування:

Як приготувати фаршировану грудку, описано нижче. Інструкція проста, а гаряче блюдо дуже ефектне. У начинці використовуються шинка і сир, тому вона приємно розплавляється під час запікання. Зовні вас чекає апетитна скоринка. На гарнір подавайте простий овочевий салат або пюре.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Шинка - 60 грам
  • Швейцарський сир - 60 грам
  • Панірувальні сухарі - 150 грам (або хлібні крихти)
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
фарширована грудка - фото крок 1
Грудки промийте, зніміть плівки. Зробіть кишеню-надріз на кожній грудях. Духовку розігрійте до 190 градусів.
фарширована грудка - фото крок 2
Зробіть начинку. Натріть сир на крупній тертці, а шинку наріжте дрібними кубиками. Розподіліть начинку в курку. Закріпіть кишені зубочистками.
фарширована грудка - фото крок 3
Потім розм'якшіть масло в одному посуді, а в іншу насипте сухарі. Обваляйте грудки спочатку в маслі, а потім в сухарях.
фарширована грудка - фото крок 4
Випікайте курячу фаршировану грудку в духовці протягом 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти