Фарширована грудка
(покроковий рецепт з фото)
Хтось скаже, що немає нічого незвичайного в стравах з курячою грудкою. Але він помиляється, оскільки ще не знайшов відповідний рецепт. І ви будете здивовані, коли познайомитеся з цим смачним варіантом.
Як приготувати фаршировану грудку, описано нижче. Інструкція проста, а гаряче блюдо дуже ефектне. У начинці використовуються шинка і сир, тому вона приємно розплавляється під час запікання. Зовні вас чекає апетитна скоринка. На гарнір подавайте простий овочевий салат або пюре.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Шинка - 60 грам
- Швейцарський сир - 60 грам
- Панірувальні сухарі - 150 грам (або хлібні крихти)
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
Грудки промийте, зніміть плівки. Зробіть кишеню-надріз на кожній грудях. Духовку розігрійте до 190 градусів.
Зробіть начинку. Натріть сир на крупній тертці, а шинку наріжте дрібними кубиками. Розподіліть начинку в курку. Закріпіть кишені зубочистками.
Потім розм'якшіть масло в одному посуді, а в іншу насипте сухарі. Обваляйте грудки спочатку в маслі, а потім в сухарях.
Випікайте курячу фаршировану грудку в духовці протягом 30 хвилин. Смачного!