Грудка індички з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий покроковий рецепт приготування індички. Гриби в поєднанні з птицею і сметаною знаходять приємний смак, а спеції його підсилюють. Я розповім, як приготувати грудку індички з грибами.
Секрет цієї страви полягає в доданих спеціях. Я використовувала розмарин і цедру апельсина. Також у нагоді для маринаду апельсиновий сік. У поєднанні з м'ясом птиці і грибами виходить дуже незвично і смачно!
- Грудка індички - 500 грам
- Гриби - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
- Сік апельсина - 5 Ст. Ложок
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
Філе грудки індички нарізаємо на невеликі шматочки.
Гриби промиваємо водою і ріжемо тонкими пластинами.
На розігріту сковороду наливаємо масло для смаження. Гриби викладаємо нудитися на тихому вогні, поки не піде волога.
Шматочки грудки обсмажуємо на розігрітій олії. Додаємо порізану дрібно цибулю. Потім викладаємо в масу гриби, приправи, розмарин і цедру. Заливаємо апельсиновим соком. Обсмажуємо пару хвилин, після чого додаємо сметану.
Через 15 хвилин можна вимикати вогонь.
Страва готова до вживання! смачно, ситно і незвично!
Смачного!
Страва готова до вживання! смачно, ситно і незвично!
Смачного!