Рецепт Грудка індички на грилі фото

Грудка індички на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Ні для кого не секрет, що саме соковите м'ясо виходить, якщо його приготувати на грилі. Такий спосіб готування дозволяє максимально швидко зробити апетитну хрустку скоринку, але зберегти соки.

Опис приготування:

Багатьом з нас подобаються страви на мангалі, решітці і грилі. Якщо вам цікаво, як приготувати грудку індички на грилі, то прочитайте цей простий рецепт. Ароматне м'ясо зможе приготувати будь-яка людина без особливих кулінарних навичок.

  • Філе грудки індички - 750 грам
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Томатне пюре - 100 грам
  • Мінеральна вода з газом - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Коріандр мелений - 2 грами
  • Аджика, сіль, перець - За смаком
грудка індички на грилі - фото крок 1
Насамперед приготуйте маринад, в якому ми будемо маринувати стейки з індички. Для цього в мисці змішайте подрібнений і очищений лук (можна натерти його на тертці або пропустити через м'ясорубку, збити в блендері), томатне пюре або пасту, газовану воду, рослинна олія, аджику, соєвий соус, сіль і мелений перець. Інгредієнти ретельно перемішайте.
грудка індички на грилі - фото крок 2
Тепер настала черга м'яса. Філе індички промийте під проточною холодною водою і обсушити. Розріжте кожне філе уздовж на два-три шматки (в залежності від товщини філе). Відбийте кожен отриманий шматочок молоточком по обидва боки.
грудка індички на грилі - фото крок 3
Опустіть відбите філе в маринад, залиште його на добу в холодильнику.
грудка індички на грилі - фото крок 4
Гарненько розігрійте гриль, змастіть його рослинним маслом, щоб стейки з індичого філе не прилипали до поверхні. Обсмажуйте замариноване філе п'ять-десять хвилин. Подавайте блюдо з зеленню, овочами і лавашем.

Схожі рецепти