Рецепт Грудка індички на грилі фото

Грудка індички на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ні для кого не секрет, що саме соковите м'ясо виходить, якщо його приготувати на грилі. Такий спосіб готування дозволяє максимально швидко зробити апетитну хрустку скоринку, але зберегти соки.

Багатьом з нас подобаються страви на мангалі, решітці і грилі. Якщо вам цікаво, як приготувати грудку індички на грилі, то прочитайте цей простий рецепт. Ароматне м'ясо зможе приготувати будь-яка людина без особливих кулінарних навичок.

  • Філе грудки індички - 750 грам
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Томатне пюре - 100 грам
  • Мінеральна вода з газом - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Коріандр мелений - 2 грами
  • Аджика, сіль, перець - За смаком
грудка індички на грилі - фото крок 1
Насамперед приготуйте маринад, в якому ми будемо маринувати стейки з індички. Для цього в мисці змішайте подрібнений і очищений лук (можна натерти його на тертці або пропустити через м'ясорубку, збити в блендері), томатне пюре або пасту, газовану воду, рослинна олія, аджику, соєвий соус, сіль і мелений перець. Інгредієнти ретельно перемішайте.
грудка індички на грилі - фото крок 2
Тепер настала черга м'яса. Філе індички промийте під проточною холодною водою і обсушити. Розріжте кожне філе уздовж на два-три шматки (в залежності від товщини філе). Відбийте кожен отриманий шматочок молоточком по обидва боки.
грудка індички на грилі - фото крок 3
Опустіть відбите філе в маринад, залиште його на добу в холодильнику.
грудка індички на грилі - фото крок 4
Гарненько розігрійте гриль, змастіть його рослинним маслом, щоб стейки з індичого філе не прилипали до поверхні. Обсмажуйте замариноване філе п'ять-десять хвилин. Подавайте блюдо з зеленню, овочами і лавашем.

Схожі рецепти