Грудка індички в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Найніжніше м'ясо - це грудка, тому я його і люблю їсти і готувати. Чоловік, звичайно, у мене любить пожирніше і гостріше, а ось я віддаю перевагу щось дієтичне. Також, як і мої діти.
Для особливих випадків я приготувала рецепт того, як приготувати грудку індички в рукаві в духовці. Прекрасне гаряче блюдо на урочистий стіл. До такого м'яса добре буде подати картоплю з грибами. Також не забудемо, що індичка підходить для людей, сидять на дієті. Так що можна порадувати себе в будь-який час.
- Індичка - 300 грам (грудка)
- Перець чилі - 0, 5 штуки (сухий)
- Лимон - 0, 5 штуки
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
Спочатку приготуйте маринад. Перець накришить в миску, видавіть до нього сік лимона. Також додайте мелений перець, гірчицю, масло і сіль. Все перемішайте.
Грудку індички помийте і натріть маринадом. Приберіть птицю під плівку в холодильник на ніч.
Десь через 12 годин перекладіть грудку в рукав, закріпіть його. Приберіть в духовку, розігріту до 180 градусах.
Запікайте блюдо 50 хвилин. Подавайте грудку, нарізавши її скибочками. Смачного!