Грудка індички в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам про дуже цікавий і надзвичайно простий варіант, як приготувати грудку індички в рукаві з сиром і помідором. Дуже апетитне і смачне блюдо для всієї родини.
Використовувати в якості начинки в цей простий рецепт грудки індички в рукаві можна також солодкий перець, обсмажені трохи кружечки баклажана або інші овочі за смаком. Виходить дуже ніжне й ароматне м'ясо, але і з маринадом також можливі експерименти - більш пряний або гострий. Наприклад.
- Грудка індички - 1 штука
- Сир - 4 скибочки
- Помідор - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
1. Грудку вимийте, обсушити паперовим рушником і викладіть в глибоку миску. Очистіть часник і пропустіть через прес. Додайте перець за смаком, соєвий соус, часник і трохи кунжуту. Також прекрасно підійде в цей рецепт приготування грудки індички в рукаві імбир. Все як слід перемішайте і приберіть в холодильник як мінімум на 1 час.
2. Гострим ножем акуратно зробіть два надрізи, але не до кінця. Повинні вийти такі кишеньки, в які можна покласти начинку. В даному випадку в кожен надріз викладено по 2 скибочки помідора і твердого сиру.
3. Ось така ось фарширована грудка вийшла в результаті. Можна трохи змастити зверху рослинним маслом.
4. До цього часу вже бажано розігріти духовку. Викладіть акуратно індичку в пакет і щільно закріпіть краю. Для виходу пара можна зробити прокол голкою. Надішліть її на деко і в духовку приблизно на 35-45 хвилин.
5. Коли грудка індички в рукаві в домашніх умовах готова, акуратно розріжте пакет і викладіть її на тарілку. Доповнити при подачі її можна салатом, гарніром, просто овочами або соусом до смаку. Смачного!