Куряча грудка в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Куряче м'ясо завжди буде одним з найулюбленіших і популярних в світі. Смак, який знайомий кожному, можна завжди цікаво обіграти. Тому й існує так багато рецептів з цим продуктом.
І мені подобається те, що можна робити як складні, так і дуже прості страви на кожен день. Саме таким рецептом я з вами і хочу поділитися. У своїй покрокової інструкції я описала, як приготувати курячу грудку в рукаві. Люблю готувати саме так, тому що м'ясо виходить соковитіше і віддає свою рідину інших інгредієнтів.
- Куряча грудка - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Грудку промийте і нарубати порційними шматками. Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Зелень і зелену цибулю помийте і подрібніть.
Всі інгредієнти, крім зелені, вставити втулку. Додайте сіль, спеції і перемішайте.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Рукав щільно скріпіть. Приберіть блюдо запікатися на 40 хвилин.
Через цей час дістаньте рукав, Не виключаю духовка. Розріжте його, покладіть всередину зелень.
Готуйте страву в такому вигляді ще 10 хвилин. Смачного!