Рецепт Запечена грудка індички фото

Запечена грудка індички
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах , Вершкове масло , Філе індички
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Філе птиці в духовці - це завжди ніжне і поживне блюдо. Готується воно дуже просто. Цей рецепт повністю все підтверджує. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати запечену грудку індички. Відразу подамо гарнір з пастернаку, але якщо його не знайдете в магазині, то таким же чином підготуйте морква. Завдяки ароматного маслу, філе вийде вершковим, м'яким і соковитим. А зовні повинна з'явиться золотава скоринка.

  • Грудка індички - 1500 грам
  • Пастернак або морква - 3-4 штук
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки(3 ст. Ложки - для індички, 1 ст. Ложка - для пастернаку)
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Luk-salotų - 1 штука
запечена грудка індички - фото крок 1
1. Для початку почистіть і наріжте довгими великими смужками пастернак.
запечена грудка індички - фото крок 2
2. Потім обсмажте шматочки протягом 2 хвилин в оливковій олії. Додайте сіль і перець.
запечена грудка індички - фото крок 3
3. Потім дрібно наріжте чебрець і розмарин.
запечена грудка індички - фото крок 4
4. І перетріть трави з м'яким маслом виделкою.
запечена грудка індички - фото крок 5
5. Потім грудку змастіть ароматним маслом з усіх боків. Філе можете перев'язати джгутами або одягнути в спеціальну сітку.
запечена грудка індички - фото крок 6
6. У форму або чавунну сковороду викладіть пастернак. Зверху покладіть індичку.
запечена грудка індички - фото крок 7
7. Запікайте блюдо при 220 градусах 30 хвилин в духовці, потім ще 1, 5 годин 180 градусах.
запечена грудка індички - фото крок 8
8. Потім обсмажте пастернак в вершковому маслі близько 8 хвилин до скориночки. Додайте ще солі і перцю, а також подрібнену петрушку.
запечена грудка індички - фото крок 9
9. Подавайте індичку з гарніром, порізавши на шматочки. Смачного!

Схожі рецепти