Грінки з креветками по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати грінки з креветками по-китайськи, один з традиційних рецептів закусок. Раніше ніколи не пробував таку суміш для начинки, тому дуже хвилювався за результат. І дарма!
Такі грінки можна подавати відразу після обсмажування або після охолодження. Вони гарні на фуршет, на сніданок або як закуска на столі. Можна використовувати білий хліб або чорний. Чи не зрізайте з нього кірки, завдяки їм начинка краще утримується при обсмажуванні.
- Свинячий жир - 20 грам
- Креветки - 250 грам
- Braai - 1/4 пучка
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Імбир - 1 Чайна ложка (тертий корінь)
- Кунжутну олію - 1/4 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Білок курячий - 1 штука
- Хліб - 4 скибочки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
1. У чашу комбайна додайте очищені креветки, свинячий жир, гілочки кінзи, тертий імбир, подрібнену цибулю, кунжутну олію, цукор, сіль, крохмаль, курячий білок.
2. Змішайте всі вміст до утворення однорідної пасти.
3. Викладіть отриману суміш на хліб і розмажте.
4. Посипте хліб кунжутом, притисніть злегка рукою.
5. Кожен шматочок розріжте по діагоналі. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть хліб.
6. Обсмажте його з однієї й іншої сторони до золотистої скоринки.
7. Перекладіть хліб спершу на серветку, щоб вбрався зайвий жир, а потім в тарілку і подавайте.