Грибна солянка (суп)
(покроковий рецепт з фото)
Звичайна солянка - це насичений м'ясний суп з приємною кислинкою. Сьогодні зробимо інший її варіант за рецептом, як приготувати грибну солянку (суп). Страва смачна, ситне і досить просте.
Можна використовувати для приготування свіжі або сушені гриби. Звичайно, в літній період намагайтеся використовувати свіжі, вони ароматні і свіже. Можна приготувати солянку на м'ясному бульйоні з додаванням м'яса або ж зробити вегетаріанський її варіант. Подавайте солянку з скибочками лимона і оливками.
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 4 штуки
- Білі гриби - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Картопля - 3 штуки
- Мариновані огірки - 3 штуки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Вода - 6 склянок
- Маслини і оливки - 6 штук
- Томатний соус - 5 Ст. Ложок
- Лимон - За смаком
- Зелень - За смаком
1
Очистіть і наріжте дрібно цибулю, часник. Розігрійте каструлю з товстим дном і викладіть підготовлені овочі, обсмажуйте кілька хвилин.
2
Очистіть і наріжте пластинками гриби, додайте їх в каструлю, а також сіль, чорний перець і паприку.
3
Залийте все вміст окропом і варіть 5-7 хвилин.
4
Очистіть і наріжте невеликими шматочками картоплю, а огірки - помельче, додайте все в каструлю.
5
Викладіть маслини і оливки, додайте томатну пасту, сіль і poperčite.
6
Гарячий суп розлийте по тарілках, прикрасьте часточками лимона і зеленню.