Рецепт Грибна солянка (суп) фото

Грибна солянка (суп)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби , Огірок , Маслини , Білі гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , Літні
Супи , Солянка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Звичайна солянка - це насичений м'ясний суп з приємною кислинкою. Сьогодні зробимо інший її варіант за рецептом, як приготувати грибну солянку (суп). Страва смачна, ситне і досить просте.

Опис приготування:

Можна використовувати для приготування свіжі або сушені гриби. Звичайно, в літній період намагайтеся використовувати свіжі, вони ароматні і свіже. Можна приготувати солянку на м'ясному бульйоні з додаванням м'яса або ж зробити вегетаріанський її варіант. Подавайте солянку з скибочками лимона і оливками.

  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Білі гриби - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Картопля - 3 штуки
  • Мариновані огірки - 3 штуки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Вода - 6 склянок
  • Маслини і оливки - 6 штук
  • Томатний соус - 5 Ст. Ложок
  • Лимон - За смаком
  • Зелень - За смаком
1
Очистіть і наріжте дрібно цибулю, часник. Розігрійте каструлю з товстим дном і викладіть підготовлені овочі, обсмажуйте кілька хвилин.
2
Очистіть і наріжте пластинками гриби, додайте їх в каструлю, а також сіль, чорний перець і паприку.
3
Залийте все вміст окропом і варіть 5-7 хвилин.
4
Очистіть і наріжте невеликими шматочками картоплю, а огірки - помельче, додайте все в каструлю.
5
Викладіть маслини і оливки, додайте томатну пасту, сіль і poperčite.
6
Гарячий суп розлийте по тарілках, прикрасьте часточками лимона і зеленню.

Схожі рецепти