Гречка з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Свого часу я вважала, що гречка з яйцем і овочами - це "студентська" і "чоловіча" їжа. До вашої уваги - простий рецепт гречки з цвітною капустою по-жіночому в вигляді апетитною запіканки! Спробуйте!
Цей рецепт приготування гречки з цвітною капустою мені дуже подобається. Одна справа - готувати гарнір і окремо до нього закуску. А якщо готувати все разом - і час економиться, і блюдо красиве отримуємо! Смачно і просто, рекомендую!
- Кольорова капуста - 400 грам
- Гречка - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Сода - 1 щіпка
1. Гречку відварити як зазвичай. Капусту ділимо на суцвіття, відваримо в підсоленому окропі 7 хвилин. На дно форми викладаємо гречку, трохи солимо. Потім - шар капусти.
2. Збиваємо до однорідності яйця з молоком, спеціями і дрібкою солі. Заливаємо гречку з капустою зверху.
3. Випікаємо 20 хвилин під фольгою, а потім фольгу знімаємо і запікаємо ще 20 хвилин. Готово!