Рецепт Гречишников з фаршем фото

Гречишников з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Крупи , Гречка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цим блюдом української кухні ви уб'єте рідних на повал. Смачні та ситні Гречишников з фаршу і гречки безсумнівно припадуть їм до смаку. Приготуйте! Не пошкодуєте.

Опис приготування:

Приготуйте як гарнір картоплю в будь-якому вигляді, можна пюре. А також на столі не завадить остренький соус. До столу нікого запрошувати не потрібно - все збіжаться самі на обладнаний аромат з кухні! Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Гречка - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатний соус - За смаком
  • Масло для обсмажування - За смаком
  • Сіль, сушені трави, спеції - За смаком
  • Борошно для панірування - За смаком
гречишников з фаршем - фото крок 1
Почнемо приготування з фаршу. Куряче філе пропустите через м'ясорубку разом з однією цибулиною. Фарсі сіль, приправте спеціями, додайте видавлений часник. Гречку зваріть, остудіть і змішайте з фаршем.
гречишников з фаршем - фото крок 2
З фаршу сформуйте котлетки, запаніруйте в борошні й обсмажте з обох сторін.
гречишников з фаршем - фото крок 3
Другу цибулину дрібно поріжте і обсмажте в олії. Влийте томатний соус, приправте сухим орегано. Гречишников викладіть в сотейник або глибоку форму для запікання. Залийте готовим соусом. Потім поставте в духовку під фольгою на 15-20 хвилин або прогрійте на слабкому вогні під кришкою такий же час.
гречишников з фаршем - фото крок 4
Через 15-20 хвилин ароматні Гречишников готові!

Схожі рецепти