Гречишников з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Цим блюдом української кухні ви уб'єте рідних на повал. Смачні та ситні Гречишников з фаршу і гречки безсумнівно припадуть їм до смаку. Приготуйте! Не пошкодуєте.
Приготуйте як гарнір картоплю в будь-якому вигляді, можна пюре. А також на столі не завадить остренький соус. До столу нікого запрошувати не потрібно - все збіжаться самі на обладнаний аромат з кухні! Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Гречка - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатний соус - За смаком
- Масло для обсмажування - За смаком
- Сіль, сушені трави, спеції - За смаком
- Борошно для панірування - За смаком
Почнемо приготування з фаршу. Куряче філе пропустите через м'ясорубку разом з однією цибулиною. Фарсі сіль, приправте спеціями, додайте видавлений часник. Гречку зваріть, остудіть і змішайте з фаршем.
З фаршу сформуйте котлетки, запаніруйте в борошні й обсмажте з обох сторін.
Другу цибулину дрібно поріжте і обсмажте в олії. Влийте томатний соус, приправте сухим орегано. Гречишников викладіть в сотейник або глибоку форму для запікання. Залийте готовим соусом. Потім поставте в духовку під фольгою на 15-20 хвилин або прогрійте на слабкому вогні під кришкою такий же час.
Через 15-20 хвилин ароматні Гречишников готові!