Гостра курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Розповім, як приготувати гостру курку в мультиварці! Блюдо виходить соковите і ніжне. Впевнена, вам воно припаде до смаку. Вся сіль - в правильному маринаді! Він зробить курочку пікантною і смачною!
Опис приготування:
Цей рецепт приготування гострої курки в мультиварці дуже простий, я впевнена, що результат вас порадує. Курка виходить дуже соковитою і пікантною. Імбир і хрін дають цікаві смакові відтінки - гіркоту і гострота страви"на сльозу" не пробиває, але все ж відчувається явно. Любителям гостренького сподобається!
- Курка - 900 грам (у мене - 10 крилець)
- Петрушка - 100 грам
- Імбир свіжий - 20 грам
- Кетчуп - 100 грам
- Хрін - 50 грам
- Соєвий соус - 100 грам
- Часник - 4 зубчики
1. Курку поки залишимо розморозитися. Промийте та висушіть її. Зробимо маринад. Імбир і часник подрібнюємо на тертці або тиснемо через прес. Якщо хрін свіжий - його теж трьом. Додамо кетчуп, измельчим петрушку, вливаємо соєвий соус наостанок. Перетираємо до однорідної маси, маринуємо в ньому курку хоча б 20 хвилин.
2. Викладаємо мариновану курку в чашу мультиварки. Трохи Побризкайте маслом, в режимі"Випічка" тримаємо півгодини.
3. Готово! Смачного!