Рецепт Гостра курка в мультиварці фото

Гостра курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати гостру курку в мультиварці! Блюдо виходить соковите і ніжне. Впевнена, вам воно припаде до смаку. Вся сіль - в правильному маринаді! Він зробить курочку пікантною і смачною!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування гострої курки в мультиварці дуже простий, я впевнена, що результат вас порадує. Курка виходить дуже соковитою і пікантною. Імбир і хрін дають цікаві смакові відтінки - гіркоту і гострота страви"на сльозу" не пробиває, але все ж відчувається явно. Любителям гостренького сподобається!

  • Курка - 900 грам (у мене - 10 крилець)
  • Петрушка - 100 грам
  • Імбир свіжий - 20 грам
  • Кетчуп - 100 грам
  • Хрін - 50 грам
  • Соєвий соус - 100 грам
  • Часник - 4 зубчики
гостра курка в мультиварці - фото крок 1
1. Курку поки залишимо розморозитися. Промийте та висушіть її. Зробимо маринад. Імбир і часник подрібнюємо на тертці або тиснемо через прес. Якщо хрін свіжий - його теж трьом. Додамо кетчуп, измельчим петрушку, вливаємо соєвий соус наостанок. Перетираємо до однорідної маси, маринуємо в ньому курку хоча б 20 хвилин.
гостра курка в мультиварці - фото крок 2
2. Викладаємо мариновану курку в чашу мультиварки. Трохи Побризкайте маслом, в режимі"Випічка" тримаємо півгодини.
гостра курка в мультиварці - фото крок 3
3. Готово! Смачного!

Схожі рецепти