Горщики з капустою, картоплею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Їжа в горщиках завжди виходить особливо привабливою з естетичної точки зору. Я вже не кажу про те, що це неймовірно смачно, ситно і дуже апетитно! Блюдо підійде на вечерю чи обід.
Приготуємо горщики з капустою, картоплею і куркою в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі необхідні овочі та куряче м'ясо. Складіть все у горщики, додайте трохи води і тушкуйте в прогрітій духовці близько години. При подачі страви на стіл можна присипати його зеленню. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Капуста - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Болгарський перець - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Сіль - 2-3 Ст. Ложок
- Перець - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Подрібнюємо цибулю, морква трьом на тертці.
Куряче філе нарізаємо кубиками.
Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками, також чинимо з перцем. Капусту просто наріжте.
Дно кожного горщика потрібно змастити рослинним маслом, а потім викласти м'ясо, посолити і поперчити його. Потім кладемо в довільному порядку: капусту, картоплю, цибуля, морква і перець. У кожен горщик вливаємо трохи води, щоб вміст протушкувати. Гасити потрібно протягом години при температурі в 200 градусів.
При подачі на стіл посипте блюдо зеленню. Смачного!