Смачні горщики зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Сотні тисяч людей по всьому світу просто обожнюють страви в горщиках. Вони виходять дуже смачними і соковитими. Відмінний варіант для обіду або вечері. Побалуйте свою сім'ю свининою в горщиках!
Якщо вам цікаво, як приготувати смачні горщики зі свининою, просто прочитайте цей рецепт. Якщо ви любите сир, то натріть його на тертці і посипте блюдо перед тим, як поставити горщики в духовку. Сир утворює апетитну кірочку на блюді і добре доповнює овочі з м'ясом.
- Свинина - 800 грам
- Картопля - 12 штук
- Помідор - 3 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Вершкове масло - 60 грам
- Сіль, спеції - За смаком
М'ясо зачистити від плівок і жилок. Промийте під проточною водою і обсушити. Наріжте кубиками. Найкраще для цієї страви підійде задня частина або лопатка.
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Підійде і інший вид лука, наприклад, білий салатний або фіолетовий кримський. Він додасть солодкуватий смак.
Morkovochku чисті і натрій Терка. Краще на дрібній, тоді морква віддасть свій сік і не буде так виражена в страві.
Помідори наріжте кубиками. Не беріть переспілі томати, так як вони розваляться під час приготування. Можете очистити їх від шкірки перед нарізкою.
Перець вимийте, очистіть від насіння. Наріжте невеликими кубиками. Ви можете взяти різні кольори перців: зелений, жовтий, червоний. Тоді страва буде виглядати гарніше.
Картопельку промийте, очистіть і нарубати на кубики гострим ножем. Всі овочі повинні бути приблизно рівного розміру.
Овочі помістіть в миску, poperčite і сіль. Гарненько все перемішайте. Можете додати абсолютно будь-які спеції на ваш розсуд.
Горщики змастіть рослинною олією зсередини. Викладіть в них шарами м'ясо і овочі. Додайте трохи водички. Поставте в холодну духовку, доведіть температуру до двохсот градусів і запікайте протягом години. Після покладіть в кожен горщик по невеликому шматочку вершкового масла.