Горщики зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте, нехитре, ситне і неймовірно популярна страва. Воно відоме в багатьох країнах. Якщо ви ще не встигли спробувати горщики зі свининою, то поспішайте зробити це якомога швидше.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати горщики зі свининою, то цей рецепт - то, що вам потрібно. Ви швидко навчитеся робити це блюдо. Воно може стати вашою візитною карткою для гостей! Від вас потрібно мінімум зусиль і досить простий набір продуктів.
- Картопля - 1 кілограм
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
Для цього рецепта вам знадобиться велика каструля або миска для інгредієнтів. Насамперед очистіть картопля і наріжте його на рівні шматочки. Викладіть його в заздалегідь підготовлений посуд.
Вимийте і зачистите мяско від зайвих плівочок і жирку. Вибирайте шматок без кістки, нежирний. Нарубаєте його гострим ножем на середні шматки.
Морквину очистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Можна, можливо, звичайно, і нарізати соломкою, але тоді на приготування страви піде більше часу і сил.
Лук також очистіть від шкірки і наріжте півкільцями. Вибирайте солодкі сорти цибулі. Якщо під рукою виявиться кримський фіолетовий цибулька, то буде просто чудово. Але підійде і звичайний ріпчаста.
Всі інгредієнти додайте в каструльку або миску до картоплі. Приправте сіллю, перцем або будь-якими спеціями за вашим бажанням. Вони тільки поліпшать смак страви. Розкладіть отриману масу по горщикам. Твердий сир натріть на тертці і викладіть зверху в кожен горщик. Поставте в розігріту до двохсот градусів духовочку і запікайте сорок хвилин.