Рецепт Голубці з індички фото

Голубці з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати голубці з індички. Блюдо це вважається дієтичним і корисним для організму. Голубці з фаршем з індички виходять соковитими і ароматними. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Такі голубці припадуть до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Адже у них дуже ніжний смак і апетитний зовнішній вигляд. Голубці рекомендується подавати зі сметанним соусом або домашнім майонезом. Смачного!

  • Капуста - 400 грам
  • Фарш з індички - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 200 грам
  • Крем - 250 грам
  • Паста томатна - 200 грам
голубці з індички - фото крок 1
Моркву миємо і очищаємо від шкірки. Натираємо на тертці, а потім кидаємо на розпечену сковорідку обсмажувати. Туди ж додаємо порубаний ріпчасту цибулю. Додаємо трохи води, щоб маса не пригоріла. Обсмажуємо десять хвилин.
голубці з індички - фото крок 2
Мал промиваємо водою. Варимо в каструлі в співвідношенні 1 до 2 з водою протягом 40 хвилин. Відварений рис викладаємо на сковороду, де гаситься цибулю і моркву.
голубці з індички - фото крок 3
Фарш індички додаємо в нашу рисово-овочеву масу. Рівномірно перемішуємо.
голубці з індички - фото крок 4
Капусту миємо в холодній воді. Відокремлюємо акуратно листя. Заливаємо їх окропом на 5-10 хвилин. Остужаем злегка. Начиняємо листя капусти приготованим фаршем.
голубці з індички - фото крок 5
Складаємо голубці у велику каструлю. Заливаємо половиною склянки води, сметаною і томатною пастою. За смаком солимо і перчимо. Тушкуємо на тихому вогні протягом години.
голубці з індички - фото крок 6
Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти