Голубці з індички
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати голубці з індички. Блюдо це вважається дієтичним і корисним для організму. Голубці з фаршем з індички виходять соковитими і ароматними. Рекомендую спробувати!
Такі голубці припадуть до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Адже у них дуже ніжний смак і апетитний зовнішній вигляд. Голубці рекомендується подавати зі сметанним соусом або домашнім майонезом. Смачного!
- Капуста - 400 грам
- Фарш з індички - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 200 грам
- Крем - 250 грам
- Паста томатна - 200 грам
Моркву миємо і очищаємо від шкірки. Натираємо на тертці, а потім кидаємо на розпечену сковорідку обсмажувати. Туди ж додаємо порубаний ріпчасту цибулю. Додаємо трохи води, щоб маса не пригоріла. Обсмажуємо десять хвилин.
Мал промиваємо водою. Варимо в каструлі в співвідношенні 1 до 2 з водою протягом 40 хвилин. Відварений рис викладаємо на сковороду, де гаситься цибулю і моркву.
Фарш індички додаємо в нашу рисово-овочеву масу. Рівномірно перемішуємо.
Капусту миємо в холодній воді. Відокремлюємо акуратно листя. Заливаємо їх окропом на 5-10 хвилин. Остужаем злегка. Начиняємо листя капусти приготованим фаршем.
Складаємо голубці у велику каструлю. Заливаємо половиною склянки води, сметаною і томатною пастою. За смаком солимо і перчимо. Тушкуємо на тихому вогні протягом години.
Блюдо готово! Смачного!