Ледачі голубці з індички
(покроковий рецепт з фото)
За смаком ліниві голубці з індички ні чим не відрізняються від класичних (приготованих з фаршу індички в капустяному листі). Цю страву можна готувати практично з будь-яким гарніром.
Ці ліниві голубці з індички за смаком ні чим не відрізняються від звичайних голубців, тільки приготовлені вони інакше: подрібнюється капуста, змішується з нашаткованою дрібно цибулею, фаршем і яйцем. З отриманої маси готують фарш, обвалюють котлети-голубці в сухарях, обсмажують і запікають в сметанно-томатному соусі в духовці.
- Філе індички - 300 грам
- Капуста - 1 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 150 грам
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Томатна паста - 150 грам
- Яйце - 2 штук
1. Для початку нам слід подрібнити цибулю в блендері. Важливо, щоб не вийшла каша, тому можна використовувати не повну потужність, кухонний комбайн (там інший ніж і спосіб різання) або подрібнювати не надто довго.
2. Подрібнюємо так само капусту. Потім змішуємо лук з капустою і з фаршем з індички.
3. Отриманий фарш потрібно посолити і приправити за смаком, додати яйце і відварений рис.
4. Формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях. Потім викладаємо котлетки на сковороду.
5. Смажимо їх на рослинному маслі на слабкому вогні.
6. Обсмажуємо з двох сторін і перекладаємо в форму для запікання. По виду ці ліниві голубці нагадують звичайні котлети в паніровці з сухарів.
7. Робимо соус: змішуємо сметану з томатною пастою і спеціями.
8. Заливаємо соусом наші котлети, відправляємо їх в розігріту до 200 градусів духовку. В середньому ліниві голубці з індички готуються близько 40 хвилин.
9. Ось такими апетитними вони виходять після запікання. Нагадують звичайні тефтелі в томатному соусі, а за смаком - голубці. Смачного!