Рецепт Ледачі голубці з індички фото

Ледачі голубці з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

За смаком ліниві голубці з індички ні чим не відрізняються від класичних (приготованих з фаршу індички в капустяному листі). Цю страву можна готувати практично з будь-яким гарніром.

Опис приготування:

Ці ліниві голубці з індички за смаком ні чим не відрізняються від звичайних голубців, тільки приготовлені вони інакше: подрібнюється капуста, змішується з нашаткованою дрібно цибулею, фаршем і яйцем. З отриманої маси готують фарш, обвалюють котлети-голубці в сухарях, обсмажують і запікають в сметанно-томатному соусі в духовці.

  • Філе індички - 300 грам
  • Капуста - 1 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 150 грам
  • Панірувальні сухарі - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Томатна паста - 150 грам
  • Яйце - 2 штук
ледачі голубці з індички - фото крок 1
1. Для початку нам слід подрібнити цибулю в блендері. Важливо, щоб не вийшла каша, тому можна використовувати не повну потужність, кухонний комбайн (там інший ніж і спосіб різання) або подрібнювати не надто довго.
ледачі голубці з індички - фото крок 2
2. Подрібнюємо так само капусту. Потім змішуємо лук з капустою і з фаршем з індички.
ледачі голубці з індички - фото крок 3
3. Отриманий фарш потрібно посолити і приправити за смаком, додати яйце і відварений рис.
ледачі голубці з індички - фото крок 4
4. Формуємо котлети, обвалюють їх в панірувальних сухарях. Потім викладаємо котлетки на сковороду.
ледачі голубці з індички - фото крок 5
5. Смажимо їх на рослинному маслі на слабкому вогні.
ледачі голубці з індички - фото крок 6
6. Обсмажуємо з двох сторін і перекладаємо в форму для запікання. По виду ці ліниві голубці нагадують звичайні котлети в паніровці з сухарів.
ледачі голубці з індички - фото крок 7
7. Робимо соус: змішуємо сметану з томатною пастою і спеціями.
ледачі голубці з індички - фото крок 8
8. Заливаємо соусом наші котлети, відправляємо їх в розігріту до 200 градусів духовку. В середньому ліниві голубці з індички готуються близько 40 хвилин.
ледачі голубці з індички - фото крок 9
9. Ось такими апетитними вони виходять після запікання. Нагадують звичайні тефтелі в томатному соусі, а за смаком - голубці. Смачного!

Схожі рецепти