Голубці в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Таких смачних голубців ви ще ніколи не їли, повірте мені! Тут все незвичайне все: і сам спосіб приготування (в горщику), і інгредієнти, які ми будемо використовувати. Розповідаю, як приготувати!
Загалом, цей рецепт приготування голубців в горщику я дізналася зовсім випадково, коли потрапила в гості до моєї колеги. Свято було грандіозний (відзначали підвищення) і стіл ломився від страв, а серед усього іншого там були і ці голубці, я спробувала один, потім другий, третій, а, порахувавши ввечері загальна кількість з'їдених мною голубців, я прийшла в жах і на всякий пожежний пару днів не ставала на ваги. А при першому ж зручному випадку довідалася у колеги інгредієнти і спосіб приготування, і як виявилося, це був класичний рецепт голубців в горщику в Молдавії. Тепер роблю їх досить часто, хоча, якщо зізнатися чесно, я привнесла деякі незначні зміни до складу, так би язикати адаптувала для своєї сім'ї, але менш смачними голубці після цього не стали, спробуйте самі.
- Фарш свинячий - 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томати консервовані - 4 Ст. Ложки
- Рис круглий - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Листя кислої капусти - 8 штук
- Листя виноградні консервовані - 8 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Паприка солодка - За смаком
- Середземноморські трави - За смаком (базилік, чебрець, чебрець, майоран, Рейган )
- Масло рослинне - За смаком
- Бульйон або підсолена вода - 1, 5-2 склянки