Голубці по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)
Любіть балувати себе незвичайними стравами різних кухонь світу? Тоді ось вам ідея для обіду або вечері - рецепт приготування голубців по-азербайджанські. Дуже ніжні, соковиті і ароматні.
Як приготувати голубці по-азербайджанські?
1. Рецепт приготування голубців по-азербайджанські - це дуже цікавий варіант знайомого багатьом страви. Для початку все досить стандартно - капусту необхідно розібрати на листочки, попередньо опустивши її в окріп або прогрів в мікрохвильовій печі.
2. Баранину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.
3. Цибулину очистити і подрібнити ножем або в м'ясорубці.
4. Мал залити холодною водою і відварити до напівготовності.
5. Айву вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками.
6. Родзинки і курагу обшпарити окропом. Злегка подрібнити ножем.
7. У глибокій мисці з'єднати рис, м'ясо і всі додаткові інгредієнти. Посолити і поперчити начинку за смаком.
8. У капустяний лист загорнути невелика кількість начинки і акуратно загорнути.
9. Класичний рецепт голубців по-азербайджанські передбачає використання казана, однак можна готувати їх і в сотейнику. Викласти голубці на дно казана і влити трохи води.
10. Якщо під рукою є ще айва, її можна нарізати тонкими скибочками і викласти поруч з голубцями в казан. Гасити на повільному вогні до готовності.
11. При подачі можна доповнити блюдо соусом, свіжою зеленню або зернами граната.
Смачного!
- Капуста - 1 штука
- Баранина - 500-600 грам
- Мал - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Айва - 2 штуки
- Ізюм - 1 щіпка
- Барбарис - 1 щіпка
- Sushenaya Cranberries - 1 щіпка
- Чорнослив - 3-4 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування голубців по-азербайджанські - це дуже цікавий варіант знайомого багатьом страви. Для початку все досить стандартно - капусту необхідно розібрати на листочки, попередньо опустивши її в окріп або прогрів в мікрохвильовій печі.
2. Баранину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.
3. Цибулину очистити і подрібнити ножем або в м'ясорубці.
4. Мал залити холодною водою і відварити до напівготовності.
5. Айву вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками.
6. Родзинки і курагу обшпарити окропом. Злегка подрібнити ножем.
7. У глибокій мисці з'єднати рис, м'ясо і всі додаткові інгредієнти. Посолити і поперчити начинку за смаком.
8. У капустяний лист загорнути невелика кількість начинки і акуратно загорнути.
9. Класичний рецепт голубців по-азербайджанські передбачає використання казана, однак можна готувати їх і в сотейнику. Викласти голубці на дно казана і влити трохи води.
10. Якщо під рукою є ще айва, її можна нарізати тонкими скибочками і викласти поруч з голубцями в казан. Гасити на повільному вогні до готовності.
11. При подачі можна доповнити блюдо соусом, свіжою зеленню або зернами граната.
Смачного!