Рецепт Голубці по-азербайджанські фото

Голубці по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Любіть балувати себе незвичайними стравами різних кухонь світу? Тоді ось вам ідея для обіду або вечері - рецепт приготування голубців по-азербайджанські. Дуже ніжні, соковиті і ароматні.

Як приготувати голубці по-азербайджанські?

1. Рецепт приготування голубців по-азербайджанські - це дуже цікавий варіант знайомого багатьом страви. Для початку все досить стандартно - капусту необхідно розібрати на листочки, попередньо опустивши її в окріп або прогрів в мікрохвильовій печі.

2. Баранину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.

3. Цибулину очистити і подрібнити ножем або в м'ясорубці.

4. Мал залити холодною водою і відварити до напівготовності.

5. Айву вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками.

6. Родзинки і курагу обшпарити окропом. Злегка подрібнити ножем.

7. У глибокій мисці з'єднати рис, м'ясо і всі додаткові інгредієнти. Посолити і поперчити начинку за смаком.

8. У капустяний лист загорнути невелика кількість начинки і акуратно загорнути.

9. Класичний рецепт голубців по-азербайджанські передбачає використання казана, однак можна готувати їх і в сотейнику. Викласти голубці на дно казана і влити трохи води.

10. Якщо під рукою є ще айва, її можна нарізати тонкими скибочками і викласти поруч з голубцями в казан. Гасити на повільному вогні до готовності.

11. При подачі можна доповнити блюдо соусом, свіжою зеленню або зернами граната.

Смачного!

  • Капуста - 1 штука
  • Баранина - 500-600 грам
  • Мал - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Айва - 2 штуки
  • Ізюм - 1 щіпка
  • Барбарис - 1 щіпка
  • Sushenaya Cranberries - 1 щіпка
  • Чорнослив - 3-4 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Як приготувати голубці по-азербайджанські?

1. Рецепт приготування голубців по-азербайджанські - це дуже цікавий варіант знайомого багатьом страви. Для початку все досить стандартно - капусту необхідно розібрати на листочки, попередньо опустивши її в окріп або прогрів в мікрохвильовій печі.

2. Баранину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.

3. Цибулину очистити і подрібнити ножем або в м'ясорубці.

4. Мал залити холодною водою і відварити до напівготовності.

5. Айву вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками.

6. Родзинки і курагу обшпарити окропом. Злегка подрібнити ножем.

7. У глибокій мисці з'єднати рис, м'ясо і всі додаткові інгредієнти. Посолити і поперчити начинку за смаком.

8. У капустяний лист загорнути невелика кількість начинки і акуратно загорнути.

9. Класичний рецепт голубців по-азербайджанські передбачає використання казана, однак можна готувати їх і в сотейнику. Викласти голубці на дно казана і влити трохи води.

10. Якщо під рукою є ще айва, її можна нарізати тонкими скибочками і викласти поруч з голубцями в казан. Гасити на повільному вогні до готовності.

11. При подачі можна доповнити блюдо соусом, свіжою зеленню або зернами граната.

Смачного!

Схожі рецепти