Рецепт Голубці по-азербайджанські фото

Голубці по-азербайджанські
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
М'ясо , Овочі , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть балувати себе незвичайними стравами різних кухонь світу? Тоді ось вам ідея для обіду або вечері - рецепт приготування голубців по-азербайджанські. Дуже ніжні, соковиті і ароматні.

Опис приготування:

Як приготувати голубці по-азербайджанські?

1. Рецепт приготування голубців по-азербайджанські - це дуже цікавий варіант знайомого багатьом страви. Для початку все досить стандартно - капусту необхідно розібрати на листочки, попередньо опустивши її в окріп або прогрів в мікрохвильовій печі.

2. Баранину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.

3. Цибулину очистити і подрібнити ножем або в м'ясорубці.

4. Мал залити холодною водою і відварити до напівготовності.

5. Айву вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками.

6. Родзинки і курагу обшпарити окропом. Злегка подрібнити ножем.

7. У глибокій мисці з'єднати рис, м'ясо і всі додаткові інгредієнти. Посолити і поперчити начинку за смаком.

8. У капустяний лист загорнути невелика кількість начинки і акуратно загорнути.

9. Класичний рецепт голубців по-азербайджанські передбачає використання казана, однак можна готувати їх і в сотейнику. Викласти голубці на дно казана і влити трохи води.

10. Якщо під рукою є ще айва, її можна нарізати тонкими скибочками і викласти поруч з голубцями в казан. Гасити на повільному вогні до готовності.

11. При подачі можна доповнити блюдо соусом, свіжою зеленню або зернами граната.

Смачного!

  • Капуста - 1 штука
  • Баранина - 500-600 грам
  • Мал - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Айва - 2 штуки
  • Ізюм - 1 щіпка
  • Барбарис - 1 щіпка
  • Sushenaya Cranberries - 1 щіпка
  • Чорнослив - 3-4 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Як приготувати голубці по-азербайджанські?

1. Рецепт приготування голубців по-азербайджанські - це дуже цікавий варіант знайомого багатьом страви. Для початку все досить стандартно - капусту необхідно розібрати на листочки, попередньо опустивши її в окріп або прогрів в мікрохвильовій печі.

2. Баранину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку.

3. Цибулину очистити і подрібнити ножем або в м'ясорубці.

4. Мал залити холодною водою і відварити до напівготовності.

5. Айву вимити, обсушити і нарізати дрібними кубиками.

6. Родзинки і курагу обшпарити окропом. Злегка подрібнити ножем.

7. У глибокій мисці з'єднати рис, м'ясо і всі додаткові інгредієнти. Посолити і поперчити начинку за смаком.

8. У капустяний лист загорнути невелика кількість начинки і акуратно загорнути.

9. Класичний рецепт голубців по-азербайджанські передбачає використання казана, однак можна готувати їх і в сотейнику. Викласти голубці на дно казана і влити трохи води.

10. Якщо під рукою є ще айва, її можна нарізати тонкими скибочками і викласти поруч з голубцями в казан. Гасити на повільному вогні до готовності.

11. При подачі можна доповнити блюдо соусом, свіжою зеленню або зернами граната.

Смачного!

Схожі рецепти