Рецепт Гливи з цибулею фото

Гливи з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мабуть, найкраще що можна зробити зі свіжими вешенками - це посмажити гливи з цибулею. Цибуля можна використовувати будь-який - ріпчаста, зелений, фіолетовий. Вийде смачно.

У нашій родині гливи - це гриби номер один. Приготувати ці гриби так, щоб вони були смачними, не так-то просто. Однак цей рецепт глив з цибулею допоможе вам впоратися з цим завданням на 5+.

  • Гливи - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 200 грам
  • Петрушка - 40 грам
  • Часник - 6 зубчиків
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
гливи з цибулею - фото крок 1
Гливи промити і крупно нарізати.
гливи з цибулею - фото крок 2
Покладіть у велику сковороду нарізані гливи, вершкове масло, нарізану цибулю. Додати сіль, поперчіть, накрийте кришкою і готуйте 1 годину на середньому вогні.
гливи з цибулею - фото крок 3
Через годину додайте в сковороду дрібно нарізаний часник і свіжу зелень.
гливи з цибулею - фото крок 4
Перемішайте і через 3-4 хвилини знімайте з вогню. Подавайте негайно.

Схожі рецепти