Гливи з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, найкраще що можна зробити зі свіжими вешенками - це посмажити гливи з цибулею. Цибуля можна використовувати будь-який - ріпчаста, зелений, фіолетовий. Вийде смачно.
У нашій родині гливи - це гриби номер один. Приготувати ці гриби так, щоб вони були смачними, не так-то просто. Однак цей рецепт глив з цибулею допоможе вам впоратися з цим завданням на 5+.
- Гливи - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 200 грам
- Петрушка - 40 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Вершкове масло - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком

Гливи промити і крупно нарізати.

Покладіть у велику сковороду нарізані гливи, вершкове масло, нарізану цибулю. Додати сіль, поперчіть, накрийте кришкою і готуйте 1 годину на середньому вогні.

Через годину додайте в сковороду дрібно нарізаний часник і свіжу зелень.

Перемішайте і через 3-4 хвилини знімайте з вогню. Подавайте негайно.