Гливи смажені з цибулею і сметаною
(покроковий рецепт з фото)
З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати гливи смажені з цибулею і сметаною. Соковите, смачне і при цьому легке в приготуванні блюдо стане справжнім хітом, ідеально доповнивши будь-який гарнір або салат!
Для цього рецепта можна використовувати практично будь-які гриби, свіжі, сушені або заморожені. Однак саме вишеньки дають дуже ніжний креязикай смак. У поєднанні зі сметаною вони утворюють прекрасний дует, який оцінять навіть самі досвідчені гурмани.
Дуже смачно поєднувати такий грибний соус з відвареною картоплею або, наприклад, рисом.
- Гливи - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Спеції - 1 За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Гриби миємо і чистимо. Потім ріжемо їх і обсмажуємо на рослинному маслі. Чекаємо, поки вони не зменшаться в обсязі і не виділиться рідина. Коли рідина майже повністю випарується, додамо в сковороду цибулю і обсмажити все разом до рум'яності.
2. Тепер прийшов час додати сметану. Перемішайте її з грибами та цибулею. Потім додайте сіль, перець і спеції на свій розсуд.
3. Трохи згасимо гриби з соусом на маленькому вогні під кришкою. Коли все закипить, знімаємо кришку, вогонь збільшимо і обсмажити, поки надлишки рідини не підуть.
4. От і все! Гриби можна подавати. Смачного, телефонуйте все до столу!