Рецепт Гливи смажені з цибулею і сметаною фото

Гливи смажені з цибулею і сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

З рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати гливи смажені з цибулею і сметаною. Соковите, смачне і при цьому легке в приготуванні блюдо стане справжнім хітом, ідеально доповнивши будь-який гарнір або салат!

Опис приготування:

Для цього рецепта можна використовувати практично будь-які гриби, свіжі, сушені або заморожені. Однак саме вишеньки дають дуже ніжний креязикай смак. У поєднанні зі сметаною вони утворюють прекрасний дует, який оцінять навіть самі досвідчені гурмани.

Дуже смачно поєднувати такий грибний соус з відвареною картоплею або, наприклад, рисом.

  • Гливи - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Спеції - 1 За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
гливи смажені з цибулею і сметаною - фото крок 1
1. Гриби миємо і чистимо. Потім ріжемо їх і обсмажуємо на рослинному маслі. Чекаємо, поки вони не зменшаться в обсязі і не виділиться рідина. Коли рідина майже повністю випарується, додамо в сковороду цибулю і обсмажити все разом до рум'яності.
гливи смажені з цибулею і сметаною - фото крок 2
2. Тепер прийшов час додати сметану. Перемішайте її з грибами та цибулею. Потім додайте сіль, перець і спеції на свій розсуд.
гливи смажені з цибулею і сметаною - фото крок 3
3. Трохи згасимо гриби з соусом на маленькому вогні під кришкою. Коли все закипить, знімаємо кришку, вогонь збільшимо і обсмажити, поки надлишки рідини не підуть.
гливи смажені з цибулею і сметаною - фото крок 4
4. От і все! Гриби можна подавати. Смачного, телефонуйте все до столу!

Схожі рецепти