Рецепт Гливи, смажені з кукурудзою фото

Гливи, смажені з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Гриби , Кукурудза , Консервована кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Коли від звичних рецептів вже злегка втомився, але хочеться чогось простого, швидкого і смачного, на виручку приходять ось такі класні варіанти, які може повторити навіть новачок на кухні.

Опис приготування:

Зараз я розповім, як приготувати гливи, смажені з кукурудзою. Це може стати ідеєю для гарячого блюда, а також начинкою в пиріжки, наприклад. Весь процес займе у вас менше півгодини, так що для зайнятих господинь і тих, хто віддає перевагу стравам на швидку руку, це саме те, що потрібно.

1. На сковороду налийте олію, поставте на вогонь.

2. Очистіть цибулю, наріжте його і викладіть в масло. Смажте на середньому вогні до прозорості.

3. Тим часом вимийте і висушіть гриби, подрібніть їх. Я люблю змішувати декілька видів грибів (наприклад, гливи і печериці), виходить дуже смачно.

4. Додайте гриби до цибулі. На середньому вогні смажте, час від часу помішуючи, поки не піде зайва волога.

5. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати трохи свіжої зелені або пару ложок сметани, наприклад.

6. Коли гриби будуть готові, відкиньте кукурудзу на друшляк і викладіть на сковороду.

7. Акуратно перемішайте, і відразу ж можна знімати страву з вогню.

Смачного!

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Гриби - 400 грам
  • Кукурудза консервована - 300 грам
  • Сіль і перець - За смаком
Зараз я розповім, як приготувати гливи, смажені з кукурудзою. Це може стати ідеєю для гарячого блюда, а також начинкою в пиріжки, наприклад. Весь процес займе у вас менше півгодини, так що для зайнятих господинь і тих, хто віддає перевагу стравам на швидку руку, це саме те, що потрібно.

1. На сковороду налийте олію, поставте на вогонь.

2. Очистіть цибулю, наріжте його і викладіть в масло. Смажте на середньому вогні до прозорості.

3. Тим часом вимийте і висушіть гриби, подрібніть їх. Я люблю змішувати декілька видів грибів (наприклад, гливи і печериці), виходить дуже смачно.

4. Додайте гриби до цибулі. На середньому вогні смажте, час від часу помішуючи, поки не піде зайва волога.

5. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати трохи свіжої зелені або пару ложок сметани, наприклад.

6. Коли гриби будуть готові, відкиньте кукурудзу на друшляк і викладіть на сковороду.

7. Акуратно перемішайте, і відразу ж можна знімати страву з вогню.

Смачного!

Схожі рецепти