Гливи, смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки страв з використанням глив не знають наші вельмишановні господині. Я поділюся своїм рецептом страви з використанням цих грибів, а саме - як приготувати гливи, смажені з цибулею.
Такі гриби дуже смачні, і приготувати їх майже нічого не коштує. Дані гриби можуть бути частиною страви, самостійною стравою або начинкою для пиріжків і всякого роду домашній солоної випічки.
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Гливи - 300 грам
- Сіль, спеції - За смаком

Для приготування страви нам необхідно взяти ріпчасту цибулю. Очистіть його і наріжте дрібними кубиками.

Гливу промийте під проточною водою. Дайте стекти зайвої рідини. Самі гриби наріжте гострим ножем. Земля (грибницу) краще зрізати. Під час гасіння вона залишається жорсткою і тільки зіпсує відчуття від страви. Краще брати більш ніжну частину гриба.

На рослинному маслі обсмажити цибулю. Доведіть цибулю до м'якості і прозорості. Додайте гриби. Перемішайте. Готуйте під кришкою на середньому вогні, періодично помішуючи. На обжарку грибів піде близько 15 хвилин.

У процесі приготування додайте до грибів сіль, перець і спеції за смаком. Гасіть до готовності.

Подайте гриби до столу. Вони смачні як самі по собі, так і з гарніром. Як гарнір я пропоную жарено-тушковану капусту, картопля або будь-який вид круп.