Рецепт Гливи зі сметаною фото

Гливи зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Гливи - це цінний дієтичний продукт, має низьку калорійність і містить багато речовин, необхідні організму людини. Одне з найсмачніше страв з цих грибів - гливи зі сметаною.

Опис приготування:

Цей рецепт сподобається всім любителям грибних страв. Гливи зі сметаною досить просто готуються, а подавати їх можна до багатьох страв, а також салатів. Як приготувати гливи зі сметаною? Вам знадобляться виключно свіжі, молоді гриби. Сметану можете замінити майонезом або вершками. Якщо ви використовуєте вершки, то трохи підкислити гриби соком лимона. Хай щастить!

  • Свіжі гливи - 500 грам
  • Крем - 200 грам(20% жирності)
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кріп свіжий - 30 грам
  • Олія соняшникова - 5 Ст. Ложок(rafinirovannoe)
гливи зі сметаною - фото крок 1
1. Насамперед нарізаємо невеликими шматочками гриби.
гливи зі сметаною - фото крок 2
2. Моєму, очищаємо і нарізаємо цибулю з морквою. Лучок - четвертькольцами, а морквину - невеликими брусочками. На розігрітій з рослинним маслом сковороді спочатку обсмажуємо до м'якості і золотистого цибулю (близько п'яти хвилин), потім додайте моркву і потримайте овочі разом, помішуючи, в районі п'яти хвилин.
гливи зі сметаною - фото крок 3
3. Після додайте гриби. Вогонь зробіть мінімальним, накрийте сковороду кришкою і смажте всі разом хвилин 20. Не забувайте періодично помішувати. Важливо, щоб з грибів пішла волога.
гливи зі сметаною - фото крок 4
4. Тепер додаємо в сковороду з овочами і грибами сметанку. Не забудьте також про укропчик. Його вимийте і подрібніть. Всі разом потримайте ще пару хвилин. Блюдо готово!

Схожі рецепти