Глінтвейн в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний зиязикай напій - глінтвейн - можна приготувати в мікрохвильовій печі. Знадобиться вино і набір ароматних спецій, а також цитрусові. Порадуйте себе ароматним і бадьорить гарячим вином!
Подивіться, як приготувати глінтвейн в мікрохвильовці за все за 10 хвилин. З цитрусових ви можете вибрати мандарини, апельсини або навіть лимони. Іноді в глінтвейн кладуть сухофрукти: родзинки, Коран, сушені яблука. Але ми пропонуємо класичний варіант.
Дуже смачно пити глінтвейн з пряною випічкою: імбирним печивом, пряниками або кексами. Хороших вам зиязиках свят і приємного апетиту!
- Вино червоне - 1 літр (напівсолодке або сухе)
- Zasakharyennyi kumkvat - 2 штуки (або інші цукати)
- Обкладинка - 6-7 штук (палички)
- Кардамон - 1 Чайна ложка (в зернах)
- Гвоздика - 1 Чайна ложка
- Перець-горошок - 1 Чайна ложка
- Мандарин - 2 штуки (апельсин або лимон)
- Мед - За смаком (або цукор)
Ось набір продуктів, який знадобиться нам для приготування глінтвейну. Очистіть мандарини і розберіть їх на часточки.
Перелийте вино у велику миску (скляний або фарфоровий), висипте туди все ароматні спеції і часточки мандаринів. Частина часточок можна розчавити ложкою, щоб вони дали сік. Якщо вино сухе, можна покласти столову ложку цукру або меду.
Поставте миску в мікрохвильову піч, виставте максимальну потужність і нагрівайте напій близько 7-8 хвилин. Слідкуйте, щоб вино не кипіло.
Готовий напій акуратно розлийте по келихах або гурткам і подавайте до столу гарячим. За бажанням вино можна процідити, щоб прибрати спеції і мандарини.