Рецепт Глінтвейн в мікрохвильовці фото

Глінтвейн в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Зелень , Мед , Кардамон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Прекрасний зиязикай напій - глінтвейн - можна приготувати в мікрохвильовій печі. Знадобиться вино і набір ароматних спецій, а також цитрусові. Порадуйте себе ароматним і бадьорить гарячим вином!

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати глінтвейн в мікрохвильовці за все за 10 хвилин. З цитрусових ви можете вибрати мандарини, апельсини або навіть лимони. Іноді в глінтвейн кладуть сухофрукти: родзинки, Коран, сушені яблука. Але ми пропонуємо класичний варіант.

Дуже смачно пити глінтвейн з пряною випічкою: імбирним печивом, пряниками або кексами. Хороших вам зиязиках свят і приємного апетиту!

  • Вино червоне - 1 літр (напівсолодке або сухе)
  • Zasakharyennyi kumkvat - 2 штуки (або інші цукати)
  • Обкладинка - 6-7 штук (палички)
  • Кардамон - 1 Чайна ложка (в зернах)
  • Гвоздика - 1 Чайна ложка
  • Перець-горошок - 1 Чайна ложка
  • Мандарин - 2 штуки (апельсин або лимон)
  • Мед - За смаком (або цукор)
глінтвейн в мікрохвильовці - фото крок 1
Ось набір продуктів, який знадобиться нам для приготування глінтвейну. Очистіть мандарини і розберіть їх на часточки.
глінтвейн в мікрохвильовці - фото крок 2
Перелийте вино у велику миску (скляний або фарфоровий), висипте туди все ароматні спеції і часточки мандаринів. Частина часточок можна розчавити ложкою, щоб вони дали сік. Якщо вино сухе, можна покласти столову ложку цукру або меду.
глінтвейн в мікрохвильовці - фото крок 3
Поставте миску в мікрохвильову піч, виставте максимальну потужність і нагрівайте напій близько 7-8 хвилин. Слідкуйте, щоб вино не кипіло.
глінтвейн в мікрохвильовці - фото крок 4
Готовий напій акуратно розлийте по келихах або гурткам і подавайте до столу гарячим. За бажанням вино можна процідити, щоб прибрати спеції і мандарини.

Схожі рецепти