Генуезький шоколадний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати генуезький шоколадний бісквіт. Такий десерт гості беруть "на ура"! Готувати його не дуже складно. Запорука успіху - це в першу чергу добре збиті яйця.
Це відмінний варіант десерту для будь-якого випадку. А якщо бути точніше, то така випічка - це скоріше основа для численних більш складних десертів. Такий бісквіт я часто готую до дня народження чоловіка. Чоловіки люблять солодке, це ні для кого не секрет. Тому варто взяти рецепт повітряного бісквіта на замітку!
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 150 грам
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
Духовку включаємо і розігріваємо до 180 градусів. А поки ми змішаємо всі інгредієнти інгредієнти. Форму для запікання вистилає пергаментним папером і змащуємо маслом. Нагріваємо в посуді на водяній бані цукор з яйцями до 35 градусів. Збиваємо суміш до повного розчинення цукру. Знімаємо з плити і збиваємо до білої піни.
В іншому посуді розмішуємо какао з просіяного борошном. Всипаємо суху масу в яєчно-цукрову суміш. Робимо це обережно і поступово, щоб рідка суміш не осіла.
Тісто виливаємо в форму для запікання. Відправляємо в духовку на 35 хвилин. Під час приготування бісквіт не варто турбувати. Дверцята духовки можна відкрити тільки після виключення.
Даємо бісквіту настоятися в духовці ще хвилин 7. Потім виймаємо його з формочки, даємо йому охолонути. Легко нарізати такий бісквіт можна буде через 5-7 годин. Смачного!