Гавайський пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Гавайський пиріг робиться з ананасами і горіхами. Інгредієнти не самі звичні для російської людини, однак якщо хочете спробувати щось нове, рецепт гавайського пирога - то, що потрібно.
Гавайський пиріг за моїм рецептом максимально наближений до оригіналу - тобто, на Гавайських островах дійсно печуть дуже схожий пиріг. Можете спробувати зробити його зі свіжими ананасами, полити інший глазур'ю, наприклад, шоколадної. Але я вважаю за краще все-таки вершковий сир з цукровою пудрою. Гавайський пиріг дуже смачний, ситний. Змастіть його шматочок вашим улюбленим варенням, дуже добре поєднується. Насолоджуйтесь!
- Борошно - 370-400 грам
- Мелена кориця - 1 Чайна ложка
- Кокосова стружка - 100 грам
- Яйця - 5 штук
- Ананаси консервовані - 400 грам
- Рослинна олія - 370 мілілітрів
- Горіхи - 100 грам
- Вершковий сир - 60 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 200 грам
Приготуємо сам пиріг. Для початку змішаємо сухі інгредієнти. А саме, кокосову стружку, борошно, корицю.
Збийте яйця в окремій чашці.
Подрібніть горіхи і дрібно поріжте ананаси.
Змішайте ананаси і горіхи Макадамия зі збитими яйцями.
Потім додайте їх до сухих інгредієнтів і замісити тісто.
Викладіть тісто у форму для випікання пирога, і поставте в розігріту на 30 хвилин.
Коли пиріг вже спечеться, він покриється хрусткою коричневою скоринкою. Дайте йому хвилин 20, щоб охолодитися. Поки він охолоджується, зробимо глазур.
Змішайте вершковий сир, вершкової масло і цукрову пудру. Потім змастіть верх пирога цієї глазур'ю. Дайте їй зміцнитися і просочитися. Через 20 хвилин можете подавати гавайський пиріг до чаю!