Рецепт Гавайський пиріг фото

Гавайський пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Ананас
ПП рецепти
На святковий стіл
Випічка, Пироги

Гавайський пиріг робиться з ананасами і горіхами. Інгредієнти не самі звичні для російської людини, однак якщо хочете спробувати щось нове, рецепт гавайського пирога - то, що потрібно.

Гавайський пиріг за моїм рецептом максимально наближений до оригіналу - тобто, на Гавайських островах дійсно печуть дуже схожий пиріг. Можете спробувати зробити його зі свіжими ананасами, полити інший глазур'ю, наприклад, шоколадної. Але я вважаю за краще все-таки вершковий сир з цукровою пудрою. Гавайський пиріг дуже смачний, ситний. Змастіть його шматочок вашим улюбленим варенням, дуже добре поєднується. Насолоджуйтесь!

  • Борошно - 370-400 грам
  • Мелена кориця - 1 Чайна ложка
  • Кокосова стружка - 100 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Ананаси консервовані - 400 грам
  • Рослинна олія - 370 мілілітрів
  • Горіхи - 100 грам
  • Вершковий сир - 60 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - 200 грам
гавайський пиріг - фото крок 1
Приготуємо сам пиріг. Для початку змішаємо сухі інгредієнти. А саме, кокосову стружку, борошно, корицю.
гавайський пиріг - фото крок 2
Збийте яйця в окремій чашці.
гавайський пиріг - фото крок 3
Подрібніть горіхи і дрібно поріжте ананаси.
гавайський пиріг - фото крок 4
Змішайте ананаси і горіхи Макадамия зі збитими яйцями.
гавайський пиріг - фото крок 5
Потім додайте їх до сухих інгредієнтів і замісити тісто.
гавайський пиріг - фото крок 6
Викладіть тісто у форму для випікання пирога, і поставте в розігріту на 30 хвилин.
гавайський пиріг - фото крок 7
Коли пиріг вже спечеться, він покриється хрусткою коричневою скоринкою. Дайте йому хвилин 20, щоб охолодитися. Поки він охолоджується, зробимо глазур.
гавайський пиріг - фото крок 8
Змішайте вершковий сир, вершкової масло і цукрову пудру. Потім змастіть верх пирога цієї глазур'ю. Дайте їй зміцнитися і просочитися. Через 20 хвилин можете подавати гавайський пиріг до чаю!

Схожі рецепти