Салат гавайський
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий, яскравий і смачний фруктовий салат. Він обов'язково вирве вас з рутини сірих буднів і забезпечить свято смаку, занур вас в атмосферу далекого і теплого курорту.
Яскраве, освіжаюче літня страва. Готувати дуже просто - змішайте шматочки ананаса, часточки мандарин і вишні, додайте невеликий зефір і подрібнені волоські горіхи. Заправте салат сметаною, охолодіть в холодильнику протягом години, потім подайте на стіл. Смачного!
- Вишня - 300 грам
- Консервований ананас - 200 грам
- Міні зефір - 100 грам
- Волоський горіх - 0, 5 склянки
- Мандарин - 3 штуки
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
Розберіть мандарини на часточки, очистіть їх від волокон. Промийте вишні і видаліть кісточки, поріжте консервовані ананаси.
Змішайте фрукти в мисці.
Додайте невеликий зефір і подрібнені волоські горіхи.
Заправте салат сметаною, охолодіть в холодильнику протягом години, потім подайте на стіл.