Гарячі бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Гарячі бутерброди чудово підійдуть на сніданок. На їх приготування не піде багато часу, тому ви завжди зможете приготувати цю страву вранці, щоб подати його для всієї родини свіжим і гарячим.
Щоб приготувати смачні гарячі бутерброди, вам знадобиться мінімум інгредієнтів. За бажанням ви можете доповнити їх ковбасою або шинкою, поклавши її під скибочки помідорів. При подачі прикрасьте бутерброди зеленню. Щоб більш детально дізнатися, як приготувати гарячі бутерброди, читайте цей рецепт.
- Скибочки багета - 2 штуки
- Помідори - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
У миску вбийте сирі курячі яйця. Додайте до них молоко і збийте все до однорідності за допомогою віночка або ж звичайної вилки.
Візьміть шматочки багета або ж будь-якого іншого хліба на ваш смак і умочіть з обох сторін у збите яйце з молоком.
Поставте на плиту сковорідку, влийте в неї рослинне масло. Розігрійте його і викладіть в сковороду хліб в яєчної суміші. Обсмажте з обох сторін його до золотистої скоринки.
Викладіть обсмажені тости на тарілку. Помідор вимийте і наріжте кружальцями. На хліб викладете по кружечку помідора. Потім присипте все тертим сиром і поставте в мікрохвильовку, щоб він розплавився.