Гарнір до баранини
(покроковий рецепт з фото)
Підібрати правильний гарнір до баранини трохи складніше, ніж до будь-якого іншого м'яса, адже смак у баранини досить специфічний, і звичайні макарони до неї не подаси, а ось овочі це відмінний варіант.
Я часто чую від своїх друзів, що їм не подобається баранина, але особисто мені здається, що тут все залежить від того, як це м'ясо приготувати і що з ним подати. Тому сьогодні я хочу поділитися з вами найкращим, як мені здається, рецептом приготування гарніру до баранини. Якщо звернеться до кухні Кавказу (а саме там страви їх баранини зустрічаються гущавину всього), то ми побачимо, що майже у всіх рецептах це м'ясо готують з овочами, зокрема з баклажанами і томатами. Ми додамо до цих інгредієнтів картопля для ситності, спеції і свіжу зелень для аромату, вийде дуже смачно, повірте мені. Думаю, з цим простим рецептом гарнір до баранині вам сподобається їсти це м'ясце, і ви будете готувати його досить часто.
- Баклажан - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Паприка з запахом диму - 1 Чайна ложка (або звичайна мелена паприка)
- Петрушка свіжа - 30 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком