Рецепт Гарнір до баранини фото

Гарнір до баранини
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Підібрати правильний гарнір до баранини трохи складніше, ніж до будь-якого іншого м'яса, адже смак у баранини досить специфічний, і звичайні макарони до неї не подаси, а ось овочі це відмінний варіант.

Опис приготування:

Я часто чую від своїх друзів, що їм не подобається баранина, але особисто мені здається, що тут все залежить від того, як це м'ясо приготувати і що з ним подати. Тому сьогодні я хочу поділитися з вами найкращим, як мені здається, рецептом приготування гарніру до баранини. Якщо звернеться до кухні Кавказу (а саме там страви їх баранини зустрічаються гущавину всього), то ми побачимо, що майже у всіх рецептах це м'ясо готують з овочами, зокрема з баклажанами і томатами. Ми додамо до цих інгредієнтів картопля для ситності, спеції і свіжу зелень для аромату, вийде дуже смачно, повірте мені. Думаю, з цим простим рецептом гарнір до баранині вам сподобається їсти це м'ясце, і ви будете готувати його досить часто.

  • Баклажан - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Паприка з запахом диму - 1 Чайна ложка (або звичайна мелена паприка)
  • Петрушка свіжа - 30 грам
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
гарнір до баранини - фото крок 1
Для початку ми промиваємо баклажан під водою і нарізаємо його на невеликі кубики.
гарнір до баранини - фото крок 2
Нагріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому баклажан до золотистого кольору.
гарнір до баранини - фото крок 3
Далі чистимо картоплю і також ріжемо його кубиками, на сковороду з рослинним маслом викладаємо ложку вершкового масла і в цій суміші смажимо картоплю до рум'яної скоринки.
гарнір до баранини - фото крок 4
Ріпчасту цибулю і часник чистимо і нарізаємо дрібно.
гарнір до баранини - фото крок 5
Викладаємо цибулю з часником на сковороду, смажимо все 5-6 хвилин, потім додаємо ложку паприки і перемішуємо все.
гарнір до баранини - фото крок 6
Тепер нам необхідно бланшувати помідори, очистити їх від шкірки і нарізати на невеликі шматочки.
гарнір до баранини - фото крок 7
Перекладаємо нарізані помідори на сковороду до цибулі з часником, перемішуємо все і смажимо ще хвилин 5.
гарнір до баранини - фото крок 8
Після цього додаємо обсмажену картоплю і баклажани.
гарнір до баранини - фото крок 9
Перемішуємо все, солимо і перчимо до смаку, тушкуємо овочі на повільному вогні пару хвилин.
гарнір до баранини - фото крок 10
Потім вимикаємо вогонь і додаємо в наш гарнір подрібнену зелень, перемішуємо все.
гарнір до баранини - фото крок 11
Гарнір готовий, і він відмінно підійде і до смаженої, і до запеченої або відвареної яловичині. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти