Гарбузовий латте
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати гарбузовий латте, дуже смачний пряний напій, подавати який необхідно гарячим! Він дуже красивий, тому стане прикрасою для святкового столу.
Опис приготування:
Для приготування такого латте вам буде потрібно спочатку приготувати гарбузовий сироп, який можна зберігати тиждень і використовувати для приготування інших страв. Більш того, ви можете додати менше або більше такого сиропу в залежності від ваших уподобань.
- Вода - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Гарбузове пюре - 1/3 склянки
- Мелена кориця - 1, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Мелена гвоздика - 0, 5 чайних ложки
- Сушений імбир - 0, 5 чайних ложки
- Молоко або вершки - 200 мілілітрів
- Міцну каву - 100 мілілітрів (заварений)
1. Для початку в воду додайте цукор і спеції: мелену корицю, мелену гвоздику, мускатний горіх, сушений імбир і добре все перемішайте. Далі поставте суміш на вогонь і дайте цукру розчинитися.
2. Потім додайте гарбузове пюре і добре все перемішайте. Процідіть сироп і дайте йому охолонути.
3. Після цього додайте трохи сиропу в стакан, потім додайте гаряче молоко або вершки і добре все збийте за допомогою блендера. Налийте молочну суміш в стакан, додайте гарячу каву. Прикрасьте збитими вершками і корицею. Смачного!