Гарбузовий латте
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати гарбузовий латте, дуже смачний пряний напій, подавати який необхідно гарячим! Він дуже красивий, тому стане прикрасою для святкового столу.
Для приготування такого латте вам буде потрібно спочатку приготувати гарбузовий сироп, який можна зберігати тиждень і використовувати для приготування інших страв. Більш того, ви можете додати менше або більше такого сиропу в залежності від ваших уподобань.
- Вода - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Гарбузове пюре - 1/3 склянки
- Мелена кориця - 1, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Мелена гвоздика - 0, 5 чайних ложки
- Сушений імбир - 0, 5 чайних ложки
- Молоко або вершки - 200 мілілітрів
- Міцну каву - 100 мілілітрів (заварений)
1. Для початку в воду додайте цукор і спеції: мелену корицю, мелену гвоздику, мускатний горіх, сушений імбир і добре все перемішайте. Далі поставте суміш на вогонь і дайте цукру розчинитися.
2. Потім додайте гарбузове пюре і добре все перемішайте. Процідіть сироп і дайте йому охолонути.
3. Після цього додайте трохи сиропу в стакан, потім додайте гаряче молоко або вершки і добре все збийте за допомогою блендера. Налийте молочну суміш в стакан, додайте гарячу каву. Прикрасьте збитими вершками і корицею. Смачного!