Рецепт Гарбузовий латте фото

Гарбузовий латте
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Молоко , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Напої , Коктейлі , Молочні , Кава , Овочеві
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати гарбузовий латте, дуже смачний пряний напій, подавати який необхідно гарячим! Він дуже красивий, тому стане прикрасою для святкового столу.

Опис приготування:

Для приготування такого латте вам буде потрібно спочатку приготувати гарбузовий сироп, який можна зберігати тиждень і використовувати для приготування інших страв. Більш того, ви можете додати менше або більше такого сиропу в залежності від ваших уподобань.

  • Вода - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Гарбузове пюре - 1/3 склянки
  • Мелена кориця - 1, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Мелена гвоздика - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Молоко або вершки - 200 мілілітрів
  • Міцну каву - 100 мілілітрів (заварений)
гарбузовий латте - фото крок 1
1. Для початку в воду додайте цукор і спеції: мелену корицю, мелену гвоздику, мускатний горіх, сушений імбир і добре все перемішайте. Далі поставте суміш на вогонь і дайте цукру розчинитися.
гарбузовий латте - фото крок 2
2. Потім додайте гарбузове пюре і добре все перемішайте. Процідіть сироп і дайте йому охолонути.
гарбузовий латте - фото крок 3
3. Після цього додайте трохи сиропу в стакан, потім додайте гаряче молоко або вершки і добре все збийте за допомогою блендера. Налийте молочну суміш в стакан, додайте гарячу каву. Прикрасьте збитими вершками і корицею. Смачного!

Схожі рецепти