Чай латте
(покроковий рецепт з фото)
Чай латте-дуже смачний пряний чай, родом з Індії, там він зветься "масала". Сьогодні я розповім, як приготувати цей чудовий напій, який зігріє навіть в самі дощові і холодні дні.
Чай латте є здоровою альтернативою кави. Готувати його просто, а смак і аромат спецій зводить з розуму. Нагрійте воду, додайте чайні пакетики, якщо любите листовий чай, то можна взяти вже готовий заварений чай. Додайте по щіпці спецій, молоко і цукор. Прекрасний зігріваючий чай готовий. Якщо не любите якусь спецію, можна її замінити іншою, в цьому плані напій універсальний. Сподіваюся, вам сподобається!
- Чай в пакетиках - 2 штуки (можна використовувати листовий чай на дві кружки)
- Молоко - 300 мілілітрів
- Вода - 400 мілілітрів
- Коричневий цукор - 1/4 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1/4 чайних ложки
- Кардамон - 1/4 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Запашний перець - 1/4 чайних ложки
1
Поставте воду на вогонь, додайте чай і спеції, доведіть до кипіння.
2
Додайте цукор і добре перемішайте до повного розчинення цукру.
3
Проваріть суміш протягом 5 хвилин і зніміть з вогню.
4
Влийте половину молока і знову поверніть на вогонь на кілька хвилин.
5
Час, що залишився молоко підігрійте в мікрохвильовці пару хвилин, дістаньте і збийте вінчиком, щоб молоко спінилося.
6
Чай зніміть з вогню, додайте в нього вспененное молоко. Чай латте готовий.