Рецепт Гарбуз запечений в мультиварці фото

Гарбуз запечений в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Мультиварка - це просто чудо-помічниця на кухні, в ній можна приготувати найрізноманітніші страви! Я дуже люблю гарбуз у всіх її проявах і сьогодні пропоную приготувати гарбуз, запечену в мультиварці. Простий і смачний десерт!

Опис приготування:

Гарбуз, запечена в мультиварці - відмінний десерт, до того ж дуже корисний. Якщо сорт гарбуза солодкий, то навіть не треба додавати цукор і мед. У такому вигляді гарбуз запечена в мультиварці дуже навіть підійде як гарнір до м'яса. Смак виходить пікантним і несподіваним. Спробуйте і переконайтеся самі. А для ласунів у мене рецепт гарбуза з медовим соусом і волоськими горіхами. Пригощайтеся!

  • Гарбуз - 600 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Грецькі горіхи - 30 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Мед - За смаком
гарбуз запечена в мультиварці - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
гарбуз запечена в мультиварці - фото крок 2
2. Гарбуз очистите від насіння, зніміть шкірку і наріжте невеликими шматочками.
гарбуз запечена в мультиварці - фото крок 3
3. Чашу мультиварки змастіть маслом, налийте воду, укладіть гарбуз і посипте її за бажанням цукром. Готуйте на режимі"Випічка" 30 хвилин. Сорти гарбуза бувають різні, тому можна почати перевіряти готовність вже через 15 хвилин.
гарбуз запечена в мультиварці - фото крок 4
4. Гарбуз, запечена в мультиварці готова. Перекладіть її на тарілку, можна порційно або на загальному блюді, посипте подрібненими горіхами і полийте медом за смаком. Смачного!

Схожі рецепти