Гарбуз запечений в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка - це просто чудо-помічниця на кухні, в ній можна приготувати найрізноманітніші страви! Я дуже люблю гарбуз у всіх її проявах і сьогодні пропоную приготувати гарбуз, запечену в мультиварці. Простий і смачний десерт!
Гарбуз, запечена в мультиварці - відмінний десерт, до того ж дуже корисний. Якщо сорт гарбуза солодкий, то навіть не треба додавати цукор і мед. У такому вигляді гарбуз запечена в мультиварці дуже навіть підійде як гарнір до м'яса. Смак виходить пікантним і несподіваним. Спробуйте і переконайтеся самі. А для ласунів у мене рецепт гарбуза з медовим соусом і волоськими горіхами. Пригощайтеся!
- Гарбуз - 600 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Грецькі горіхи - 30 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Мед - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Гарбуз очистите від насіння, зніміть шкірку і наріжте невеликими шматочками.
3. Чашу мультиварки змастіть маслом, налийте воду, укладіть гарбуз і посипте її за бажанням цукром. Готуйте на режимі "випічка" 30 хвилин. Сорти гарбуза бувають різні, тому можна почати перевіряти готовність вже через 15 хвилин.
4. Гарбуз, запечена в мультиварці готова. Перекладіть її на тарілку, можна порційно або на загальному блюді, посипте подрібненими горіхами і полийте медом за смаком. Смачного!