Гарбуз з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже корисне і смачне блюдо, яке готується відносно швидко і просто. Це гарбуз з грибами. Беріть на замітку мій рецепт!
Смачний і корисний гарнір з гарбуза з печерицями відмінно підійде до будь-якої страви з птиці, м'яса або риби. Таку гарбуз можна із задоволенням їсти і як самостійне блюдо. Рослинна олія беріть будь. Це може бути оливкова, соняшникова, лляне, гарбузове масло. Спеції додавайте до смаку.
- Гарбуз - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сухі спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування гарбуза з грибами.
Гарбуз очистите, видаліть насіння, помийте і наріжте кубиками. Викладіть у жароміцних форму.
Полийте гарбуз рослинним маслом і перемішайте. Поставте в духовку і запікайте 15 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.
Гриби очистіть, помийте і наріжте на кілька частин, але не дуже дрібно. Додайте в сковороду до цибулі.
Налийте рослинне масло і обсмажуйте гриби з печерицями п'ять-сім хвилин, періодично перемішуючи.
Додайте смажену цибулю з грибами до гарбузі.
Додайте подрібнений часник.
Додайте сіль, перець і ваші улюблені спеції. Перемішайте.
Знову поставте в духовку і запікайте все разом ще 10-15 хвилин.
Чудовий гарнір з гарбуза з печерицями готовий. Смачного!