Рецепт Галушки з м'ясом фото

Галушки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо
Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Галушки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачне і ситне блюдо, гідна заміна обридлих макаронів. Не полінуйтеся, і приготуйте галушки. Не пошкодуєте!

Опис приготування:

Рецепт приготування галушок з м'ясом зовсім не складний. Головне - уважно прочитайте рекомендації, а рецепт приготування галушок з м'ясом з фото допоможе вам. В результаті у вас на обід буде дуже смачне блюдо. Тим, хто не їсть м'яса, галушки можна подати окремо - зі сметаною або соусом. Всі будуть задоволені, я вам гарантую! Смачного!

  • М'ясо - 500 грам (будь-який - свинина, яловичина)
  • Кефір - 1 Склянка
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки(1/2 - для галушок, інше - до м'яса)
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 склянки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Зелень свіжа - 30 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 50 грам
галушки з м'ясом - фото крок 1
М'ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.
галушки з м'ясом - фото крок 2
Обсмажуємо м'ясо на розігрітій сковороді на олії до утворення скоринки.
галушки з м'ясом - фото крок 3
Потім додаємо підготовлені овочі - натертую морковь, нарізану цибулю. Перемішуємо, додаємо томатну пасту, сіль, мелений перець і заливаємо склянкою води. Тушкуємо під кришкою хвилин 40 до готовності м'яса.
галушки з м'ясом - фото крок 4
Тепер займемося галушками. У миску для тесту виливаємо кефір, додаємо до нього соду, сіль, яйце. Можна додати дрібно нарізану свіжу зелень. Розмішуємо і додаємо борошно.
галушки з м'ясом - фото крок 5
Замішуємо однорідне тісто.
галушки з м'ясом - фото крок 6
Хв 15 до готовності м'яса, ставимо на вогонь каструлю з водою. У ній будемо варити галушки. Коли вода закипить, додаємо в каструлю пару пучок солі і 1-2 ложки рослинної олії. Ложкою, змоченою в холодній воді, набираємо тісто і опускаємо його в окріп.
галушки з м'ясом - фото крок 7
Галушки варимо приблизно 3-5 хвилин після спливання. Вони повинні вийде м'якими і ніжними. Готові галушки виймаємо шумівкою . Можна відразу викладати галушки на сковороду до готового м'яса. А можна подавати і м'ясо і галушки окремо.

Схожі рецепти