Галушки картопляні з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
По-моєму, картопля з м'ясом - класичне поєднання, тому поділюся з Вами ось таким рецептом приготування картопляних галушок з м'ясом.
Кількість порцій: 3-4
- Картопля - 6 штук
- Яйця курячі - 2 штуки
- Фарш - 300 грам (свинина, яловичина)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 300 Ст. Ложок(B / C)
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Чорний перець - 2 щіпки (мелений)
Рецепт приготування галушок дуже простий. Для цього нам потрібно відварити картоплю.
У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посолити, поперчити і добре перемішати.
Поки залишаємо в сторону начинку для галушок, і приступаємо до тесту.
Варену картоплю очищаємо від шкірки, не забувши занурити її в холодну воду. Щоб зручніше чистити.
Картоплю подрібнюємо в блендері. До неї додаємо яйця, сіль, по-немногу всипаємо борошно і замішуємо тісто Намагаємося тісто зробити без грудочок, м'яким і еластичним.
Варену картоплю очищаємо від шкірки, не забувши занурити її в холодну воду. Щоб зручніше чистити.
Картоплю подрібнюємо в блендері. До неї додаємо яйця, сіль, по-немногу всипаємо борошно і замішуємо тісто Намагаємося тісто зробити без грудочок, м'яким і еластичним.
Замісили тісто.
Тепер починаємо ліпити галушки.
Скачує з тіста кульку, як на пельмені і робимо з нього маленьку коржик, в середину якої викладаємо начинку. Начинку кладемо так, щоб галушка не розвалилася. Краї защипуємо і катаємо знову кулька. Кому кульки катати не хочеться, можна просто защипати краї.
Галушки викладаємо в киплячу підсолену воду, де вже плаває лавровий лист.
Після того, як галушки спливли варимо їх ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Тепер починаємо ліпити галушки.
Скачує з тіста кульку, як на пельмені і робимо з нього маленьку коржик, в середину якої викладаємо начинку. Начинку кладемо так, щоб галушка не розвалилася. Краї защипуємо і катаємо знову кулька. Кому кульки катати не хочеться, можна просто защипати краї.
Галушки викладаємо в киплячу підсолену воду, де вже плаває лавровий лист.
Після того, як галушки спливли варимо їх ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Галушки можна подавати і з бульйоном, і з будь-яким соусом.
Смачного!
Смачного!