Рецепт Галушки в мультиварке фото

Галушки в мультиварке
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Галушки

Смачні та м'які галушки зварені за допомогою мультиварки - відмінний обід або вечерю.

Рецепт приготування галушок в мультиварці дуже простий. Для цього необхідний мати мультиварку і бажання Тісто для галушок можна робити з будь-якого, наявного у вас рецептом. Поділюся з вами ще одним рецептом. Галушки виходять ніжними і повітряними. Кількість цукру можна зменшити або збільшити в залежності від ваших смакових пристрастей. Отже, закочує рукави і приступаємо до готування.

1. Сир протираємо через сито і вбиваємо в нього яйця.

2. Додаємо манку і борошно.

3. М'яке вершкове масло перетираємо з цукром і сіллю.

4. Додаємо масляну суміш до борошна і замішуємо тісто. Воно повинно бути клейким, не крутим.

5. Ставимо тісто в холодильник хвилин ан 20-30. Воно повинно постояти, дозріти.

6. Наливаємо в мультиварку воду і включаємо режим "мультіповар" і встановлюємо температуру на 160 градусів.

7. Дістаємо тісто з холодильника і приступаємо до формування галушок.

Присипаємо поверхню столу борошном і формуємо з тіста ковбаску, товщиною приблизно 2 см. Потім нарізаємо її на невеликі шматочки.

8. Опускаємо галушки в киплячу воду і варимо в тому ж режимі мультиварки 10 хвилин.

9. Готові галушки можна подавати зі сметаною, з маслом, з варенням.

Смачного!

  • Сир - 400 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Манна крупа - 5-6 Ст. Ложок
  • Борошно - 6-7 Ст. Ложок
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Вершкове масло - 50 грам
Рецепт приготування галушок в мультиварці дуже простий. Для цього необхідний мати мультиварку і бажання Тісто для галушок можна робити з будь-якого, наявного у вас рецептом. Поділюся з вами ще одним рецептом. Галушки виходять ніжними і повітряними. Кількість цукру можна зменшити або збільшити в залежності від ваших смакових пристрастей. Отже, закочує рукави і приступаємо до готування.

1. Сир протираємо через сито і вбиваємо в нього яйця.

2. Додаємо манку і борошно.

3. М'яке вершкове масло перетираємо з цукром і сіллю.

4. Додаємо масляну суміш до борошна і замішуємо тісто. Воно повинно бути клейким, не крутим.

5. Ставимо тісто в холодильник хвилин ан 20-30. Воно повинно постояти, дозріти.

6. Наливаємо в мультиварку воду і включаємо режим "мультіповар" і встановлюємо температуру на 160 градусів.

7. Дістаємо тісто з холодильника і приступаємо до формування галушок.

Присипаємо поверхню столу борошном і формуємо з тіста ковбаску, товщиною приблизно 2 см. Потім нарізаємо її на невеликі шматочки.

8. Опускаємо галушки в киплячу воду і варимо в тому ж режимі мультиварки 10 хвилин.

9. Готові галушки можна подавати зі сметаною, з маслом, з варенням.

Смачного!

Схожі рецепти