Галушки в мультиварке
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та м'які галушки зварені за допомогою мультиварки - відмінний обід або вечерю.
Рецепт приготування галушок в мультиварці дуже простий. Для цього необхідний мати мультиварку і бажання Тісто для галушок можна робити з будь-якого, наявного у вас рецептом. Поділюся з вами ще одним рецептом. Галушки виходять ніжними і повітряними. Кількість цукру можна зменшити або збільшити в залежності від ваших смакових пристрастей. Отже, закочує рукави і приступаємо до готування.
1. Сир протираємо через сито і вбиваємо в нього яйця.
2. Додаємо манку і борошно.
3. М'яке вершкове масло перетираємо з цукром і сіллю.
4. Додаємо масляну суміш до борошна і замішуємо тісто. Воно повинно бути клейким, не крутим.
5. Ставимо тісто в холодильник хвилин ан 20-30. Воно повинно постояти, дозріти.
6. Наливаємо в мультиварку воду і включаємо режим "мультіповар" і встановлюємо температуру на 160 градусів.
7. Дістаємо тісто з холодильника і приступаємо до формування галушок.
Присипаємо поверхню столу борошном і формуємо з тіста ковбаску, товщиною приблизно 2 см. Потім нарізаємо її на невеликі шматочки.
8. Опускаємо галушки в киплячу воду і варимо в тому ж режимі мультиварки 10 хвилин.
9. Готові галушки можна подавати зі сметаною, з маслом, з варенням.
Смачного!
- Сир - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Манна крупа - 5-6 Ст. Ложок
- Борошно - 6-7 Ст. Ложок
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Вершкове масло - 50 грам
1. Сир протираємо через сито і вбиваємо в нього яйця.
2. Додаємо манку і борошно.
3. М'яке вершкове масло перетираємо з цукром і сіллю.
4. Додаємо масляну суміш до борошна і замішуємо тісто. Воно повинно бути клейким, не крутим.
5. Ставимо тісто в холодильник хвилин ан 20-30. Воно повинно постояти, дозріти.
6. Наливаємо в мультиварку воду і включаємо режим "мультіповар" і встановлюємо температуру на 160 градусів.
7. Дістаємо тісто з холодильника і приступаємо до формування галушок.
Присипаємо поверхню столу борошном і формуємо з тіста ковбаску, товщиною приблизно 2 см. Потім нарізаємо її на невеликі шматочки.
8. Опускаємо галушки в киплячу воду і варимо в тому ж режимі мультиварки 10 хвилин.
9. Готові галушки можна подавати зі сметаною, з маслом, з варенням.
Смачного!