Рецепт Пампушки в мультиварке фото

Пампушки в мультиварке
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно, Овочі, Зелень, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Булочки

Якщо ви запланували приготувати на обід український борщ, то без пампушок з часником до нього вам ніяк не обійтися. Вони є прекрасним доповненням до перших страв і замінюють звичайний хліб.

Щоб український борщ вдався на славу, потрібно постаратися не тільки над його приготуванням, але і зробити ідеальні булочки до нього. Як приготувати пампушки в мультиварці, ви дізнаєтеся з цього рецепта. Їх можна подавати і з іншими першими стравами.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукровий пісок - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 175 мілілітрів
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Часник - 2 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Розпушувач - 5 грам
пампушки в мультиварке - фото крок 1
Насамперед вам потрібно просіяти борошно і з'єднати її з розпушувачем. Висипати їх в миску, додайте дріжджі, влийте туди воду і дві столові ложки олії. Додайте сіль, цукор. Перемішайте і замісіть еластичне тісто.
пампушки в мультиварке - фото крок 2
Тісто покладіть в тепле місце на півгодини, щоб воно підійшло. Потім обомніте його руками і скачайте невеликі кульки. Помістіть їх в змащену маслом чашу мультиварки так, щоб між кульками залишався простір. У процесі приготування пампушки збільшаться, а це простір заповниться.
пампушки в мультиварке - фото крок 3
Виставте в мультиварці режим з мінімальною температурою і дайте тісту піднятися ще раз.
пампушки в мультиварке - фото крок 4
Тепер поставте мультиварку в режим "випічка" на сорок п'ять хвилин. Поки пампушки готуються, зробіть обмазку для них. З'єднайте в піалках залишок масла, нарубану зелень (петрушку і кріп), а також пропущений через прес часник. Готові пампушки змастіть соусом і подавайте до столу.

Схожі рецепти