Медовик в мультиварке
(покроковий рецепт з фото)
Медовик - це перший торт, який я навчилася готувати Благо готується він дуже просто, особливо, якщо у вас є мультиварка. Розповідаю, як приготувати медовик в мультиварці!
Дуже смачний і ситний медовик в мультиварці виходить. Якщо дати йому постояти ніч, то він буде ще соковитіше. Порадує дітей на будь-якому святі (але варто переконатися, що ні у кого немає алергії на мед, а то бували випадки). Рецепт медовика в мультиварці - в скарбничку рецептів для всіх, у кого є мультиварка. Ну, а у кого немає - читайте рецепт все одно, і, можливо, вам захочеться її придбати
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 300 грам
- Мед - 150 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Лимонна цедра - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 400 грам
- Крем - 150 мілілітрів (для крему)
- Згущене молоко - 150 мілілітрів (для крему)
- Какао - 50 грам (прикрасити пиріг)
Тісто готується як для бісквіта: яйця збиваються з цукром (можна використовувати міксер). Не припиняючи збивати, слід додати розтоплений (рідкий) мед.
Борошно необхідно добре просіяти. Повільно ввести в яєчну масу і добитися однорідної маси.
У самому кінці додаємо лимонну цедру, корицю, соду і розпушувач. Все добре перемішуємо за допомогою віночка або виделки.
Чашу мультиварки змастити маслом і обсипати цукром
Виливаємо тісто в чашу. Включаємо режим "випічка" і залишаємо на 40 хвилин. Кришку не варто відкривати, щоб тісто не осіло.
Готуємо крем: ретельно збиваємо сметану зі згущеним молоком
Виймаємо бісквіт. Даємо йому трохи охолонути.
Розрізаємо бісквіт на коржі. Змащуємо їх кремом.
Пиріг прикрашаємо какао або тертим шоколадом.