Рецепт Фунтовий кекс фото

Фунтовий кекс
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Чорнослив , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже незвичайний і смачний кекс з фісташками і чорносливом. Найголовнішою"фішкою" приготування є те, що кекс має незвичайний солонуватий смак в поєднанні з чорносливом і фісташками!

Опис приготування:

Як правило, фунтові кекси готують солодкими, але даний рецепт - виключення з правил, адже випічка виходить солоноватой! Можна подавати до столу в якості замінника традиційного хліба або насолоджуватися, смакуючи кожен окремий шматочок. Вибір за вами, і головне, що тепер ви знаєте, як приготувати фунтовий кекс!

  • Борошно - 170 грам
  • Крохмаль - 35 грам
  • Розпушувач - 5 грам
  • Вершкове масло - 140 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Fistashki - 45 грам
  • Чорнослив - 80 грам
  • Чебрець - 3 штуки (гілочки)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
фунтовий кекс - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
фунтовий кекс - фото крок 2
Чистий fistashki.
фунтовий кекс - фото крок 3
Всі сухі інгредієнти необхідно просіяти і змішати в глибокій ємності.
фунтовий кекс - фото крок 4
Додаємо розм'якшене вершкове масло, збиті яйця, сіль і чебрець. Збиваємо масу до білого кольору. В кінці додаємо порізаний чорнослив і горіхи. Перемішуємо.
фунтовий кекс - фото крок 5
Застеляємо форму для випічки пергаментом, розподіляємо тісто за формою. Випікаємо в духовці 45 хвилин, температура 190 градусів.
фунтовий кекс - фото крок 6
Готовий кекс остудіть і акуратно видаліть пергамент.
фунтовий кекс - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти