Фрикадельки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, соковиті, а саме головне - шалено ситні м'ясні фрикадельки стануть прекрасним блюдом на вечерю чи обід. Дивіться прямо зараз рецепт приготування фрикадельок з рисом!
Фрикадельки робити просто, найкраще з м'яса і рису - тоді вони розпадатися НЕ будуть. Для приготування фрикадельок з рисом раджу зробити власний фарш з яловичини (можна додати трохи свинини). А рис краще брати круглий, він більш клейкий. Іноді я фрикадельки просто заморожують, а потім додаю в суп. Але частіше тушу ще з морквою - свіжі вони смачніші.
- Фарш - 700 грам
- Мал - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Спеції, масло рослинне - За смаком
Приготуйте інгредієнти.
Якщо ви робите фрикадельки з курки, фарш буде сухуватий - додайте вершкового масла.
Моркву натріть на тертці великої. Лук подрібніть.
Обсмажте цибулю з морквою на олії до золотистого кольору.
Відваріть рис (можна не до готовності).
Змішуємо фарш, яйця, рис та овочі.
Мокрими руками ліпимо фрикадельки і обсмажуємо їх в олії.
Обсмажуємо до золотистої скоринки. Можна не до готовності, адже ми ще будемо гасити їх.
Перекладаємо фрикадельки в каструлю, заливаємо водою, додаємо решту обсмажені овочі і лавровий лист.
Тушкуємо хвилин 40 по кришкою. Готові фрикадельки з рисом подаємо з овочами і зеленню. Смачного!