Фрикадельки з фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Немає кращого фрикадельок, ніж з смачного м'ясного фаршу з ароматним соусом. Готуємо соковиті і ніжні фрикадельки з фаршу з рисом на нашу рецептом.
Для приготування фрикадельок з фаршу з рисом раджу взяти фарш наполовину яловичий і наполовину свинячий - так наші фрикадельки сильно не жирними. Цього разу я готувала їх в духовці. Але фрикадельки можна також згасити або додати в суп. А подавати я їх люблю з пюре - дуже смачно! дивимося рецепт.
- Фарш - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Мал - 0, 5 склянки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Дрібно ріжемо цибулю.
Мал відварити до напівготовності. Змішайте з фаршем, цибулею, яйцями і спеціями.
Ретельно перемішайте.
Сформуйте м'ясні кульки.
Змішайте в літрі води сметану і томатну пасту, добре перемішайте. Залийте фрикадельки соусом.
Відправляємо запікатися в духовку при температурі 180 градусов на час, до готовності фрикадельок. От і все! Готові фрикадельки з фаршу з рисом можна подавати. Смачного!