Фрикадельки з фаршу в суп
(покроковий рецепт з фото)
Маленькі апетитні фрикадельки люблять і дорослі, і дітки. Супчик з ними виходить не дуже жирним, але при цьому досить наваристим і ситним. Відмінний варіант для обіду, так що рекомендую!
Хочу поділитися своїм способом, як приготувати фрикадельки з фаршу в суп. Використовувати в якості основи можна як свинячий, так і курячий фарш, залежить від того, що вам більше до душі. Крім того, ви можете додавати найрізноманітніші спеції, щоб зробити фрикадельки пікантними або більш ароматними, наприклад. Із вказаної кількості інгредієнтів можна зварити середню каструльку супу.
- Фарш - 400 грам
- Хліб - 2 скибочки(+ молоко або вода)
- Цибулина - 0.5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка
1. Традиційно фрикадельки роблять тільки з фаршу, але я рекомендую додати в нього трохи хліба. Він не буде відчуватися, але при цьому збільшить обсяг фаршу і зробить його більш щільним. Покришите хліб невеликими шматочками і залийте молоком або водою.
2. У мисочку викладіть фарш (в даному випадку курячий) і пропущений через м'ясорубку хліб. Додайте половинку цибулини, щоб фрикадельки були більш соковитими. Його можна також пропустити через м'ясорубку або натерти на дрібній тертці, наприклад.
3. Також раджу додати 1-2 зубчики часнику. Посоліть і поперчіть фарш за смаком, додайте ложку сметани. Все ретельно перемішайте до однорідності.
4. Вологими руками сформуйте з фаршу невеликі кульки, які потім викладіть в киплячий суп.
5. Залежно від розміру, варяться фрикадельки 5-10 хвилин. Після чого апетитний супчик можна подавати до столу.