Рецепт Фрикадельки з фаршу фото

Фрикадельки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Хто з нас не пам'ятає домашні супи з фрикадельок наших мам і бабусь? Це блюдо напевно залишило слід у вашій пам'яті. Освіжимо спогади і приготуємо фрикадельки з фаршу самостійно!

Я пропоную трохи урізноманітнити класичний рецепт фрикадельок з фаршем, щоб не вийшло старе забуте "столовской" страва - навіщо воно нам будинку? ) Ми приготуємо по-іншому, і цей рецепт приготування фрикадельок з фаршем вас вразить своєю простотою і вишуканістю смаку!

Як приготувати фрикадельки з фаршем:

1. Подрібнюємо цибулю і сир.

2. Тепер перемішуємо у великій мисці фарш, хлібні крихти, сир, цибуля, додаємо сіль, перець і спеції.

3. А тепер потроху домішуємо в фарш воду, або будь-який бульйон (якщо раптом залишився від супу). Не перестарайтеся, фарш не повинен плавати, але і на шматочки розвалюватися теж)

4. Тепер скочується з цього фаршу кульки, і обсмажуємо їх на сковороді в будь-якому маслі.

5. А як підрум'яняться - заливаємо їх томатним соусом, і на маленькому вогні тримати під кришкою ще 10-20 хвилин.

Готово! От і все - насолоджуйтеся і споживайте Приємного апетиту!


  • Фарш - 500 грам
  • Хлібні крихти - 1 Склянка
  • Сир твердий - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатний соус - 1 Склянка
Я пропоную трохи урізноманітнити класичний рецепт фрикадельок з фаршем, щоб не вийшло старе забуте "столовской" страва - навіщо воно нам будинку? ) Ми приготуємо по-іншому, і цей рецепт приготування фрикадельок з фаршем вас вразить своєю простотою і вишуканістю смаку!

Як приготувати фрикадельки з фаршем:

1. Подрібнюємо цибулю і сир.

2. Тепер перемішуємо у великій мисці фарш, хлібні крихти, сир, цибуля, додаємо сіль, перець і спеції.

3. А тепер потроху домішуємо в фарш воду, або будь-який бульйон (якщо раптом залишився від супу). Не перестарайтеся, фарш не повинен плавати, але і на шматочки розвалюватися теж)

4. Тепер скочується з цього фаршу кульки, і обсмажуємо їх на сковороді в будь-якому маслі.

5. А як підрум'яняться - заливаємо їх томатним соусом, і на маленькому вогні тримати під кришкою ще 10-20 хвилин.

Готово! От і все - насолоджуйтеся і споживайте Приємного апетиту!

Схожі рецепти