Фрикадельки з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не пам'ятає домашні супи з фрикадельок наших мам і бабусь? Це блюдо напевно залишило слід у вашій пам'яті. Освіжимо спогади і приготуємо фрикадельки з фаршу самостійно!
Я пропоную трохи урізноманітнити класичний рецепт фрикадельок з фаршем, щоб не вийшло старе забуте "столовской" страва - навіщо воно нам будинку? ) Ми приготуємо по-іншому, і цей рецепт приготування фрикадельок з фаршем вас вразить своєю простотою і вишуканістю смаку!
Як приготувати фрикадельки з фаршем:
1. Подрібнюємо цибулю і сир.
2. Тепер перемішуємо у великій мисці фарш, хлібні крихти, сир, цибуля, додаємо сіль, перець і спеції.
3. А тепер потроху домішуємо в фарш воду, або будь-який бульйон (якщо раптом залишився від супу). Не перестарайтеся, фарш не повинен плавати, але і на шматочки розвалюватися теж)
4. Тепер скочується з цього фаршу кульки, і обсмажуємо їх на сковороді в будь-якому маслі.
5. А як підрум'яняться - заливаємо їх томатним соусом, і на маленькому вогні тримати під кришкою ще 10-20 хвилин.
Готово! От і все - насолоджуйтеся і споживайте Приємного апетиту!
- Фарш - 500 грам
- Хлібні крихти - 1 Склянка
- Сир твердий - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатний соус - 1 Склянка
Як приготувати фрикадельки з фаршем:
1. Подрібнюємо цибулю і сир.
2. Тепер перемішуємо у великій мисці фарш, хлібні крихти, сир, цибуля, додаємо сіль, перець і спеції.
3. А тепер потроху домішуємо в фарш воду, або будь-який бульйон (якщо раптом залишився від супу). Не перестарайтеся, фарш не повинен плавати, але і на шматочки розвалюватися теж)
4. Тепер скочується з цього фаршу кульки, і обсмажуємо їх на сковороді в будь-якому маслі.
5. А як підрум'яняться - заливаємо їх томатним соусом, і на маленькому вогні тримати під кришкою ще 10-20 хвилин.
Готово! От і все - насолоджуйтеся і споживайте Приємного апетиту!