Рецепт Фрикадельки по-китайськи фото

Фрикадельки по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Обід за 30 хвилин, Новий рік
Гарячі страви, Фрикадельки

Фрикадельки по-китайськи - дуже смачні фрикадельки, які особливо сподобаються любителям гострого і пікантного. Приготування мало чим відрізняється від класичного - спробуйте!

Не дуже люблю китайську екзотику, проте фрикадельки по-китайськи - дуже просте і зрозуміле російській людині китайське блюдо, яке досить просто приготувати в домашніх умовах. Звичайно, за смаком фрикадельки по-китайськи істотно відрізняються від традиційних російських, проте смак залишається не просто прийнятним, але і дуже приємним

  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Корінь імбиру - 20 грам
  • Цибуля зелена - 120 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Вапно - 2 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Перець чилі - 1 штука
фрикадельки по-китайськи - фото крок 1
Складові.
фрикадельки по-китайськи - фото крок 2
Перець чилі, Зелена цибуля, імбир і часник необхідно розділити на 2 рівні частини. Одну частину дрібно-дрібно ріжемо ножем, іншу поки відставляємо.
фрикадельки по-китайськи - фото крок 3
З обох лаймов знімаємо цедру. Сік лаймов видавлюємо в ємність, туди ж додаємо дрібно нарізані інгредієнти.
фрикадельки по-китайськи - фото крок 4
Туди ж додаємо масло і соєвий соус. Гарненько перемішуємо.
фрикадельки по-китайськи - фото крок 5
У чашу блендера завантажуємо другу частину інгредієнтів з першого кроку - Зелена цибуля, чилі перець, імбир і часник. Сюди ж додаємо трохи (3 ст.Л.) соєвого соусу і цедру лайма. За допомогою блендера перетворюємо все це справа в однорідну масу, потім додаємо свинячий фарш і гарненько перемішуємо. Не забуваємо посолити і поперчити за смаком.
фрикадельки по-китайськи - фото крок 6
З отримав фаршу формуємо фрикадельки.
фрикадельки по-китайськи - фото крок 7
Обсмажуємо фрикадельки в маслі, приблизно 5-6 хвилин в цілому, не забуваючи перевертати. Готові фрикадельки викладаємо на паперовий рушник (щоб вбрався зайвий жир), потім скроплюємо приготованим нами соусом (з четвертого кроку) і подаємо до столу разом з цим же соусом. Фрикадельки потрібно їсти гарячими, вмочуючи їх у соус. Смачного!

Схожі рецепти