Французький «шовковий» пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.
Цей рецепт пирога має довгу історію і є одним з найулюбленіших європейських десертів. Ніжний десерт, який тане в роті, але залишає неймовірне шоколадне післясмак.
Опис приготування:
Ніжна, майже невагома текстура пирога підкорить вас з першого укусу. Цей"шовковий" пиріг ви обов'язково повинні приготувати! Він ідеально підходить до сімейного чаювання, а також прекрасно завершить вечерю з подружками в якості десерту.
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- tartalettes - 1 штука
1. Спечіть готову тарталетку протягом 7 хвилин при температурі 200 градусів.
2. За допомогою міксера збийте масло, цукор, яйця і ванільний екстракт.
3. Додайте в масляну суміш розтоплений шоколад, знову перемішайте.
4. Залийте корж шоколадною сумішшю.
5. Помістіть пиріг в холодильник на 1 час, а після подавайте до столу.