Рецепт Французький «шовковий» пиріг фото

Французький «шовковий» пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Цей рецепт пирога має довгу історію і є одним з найулюбленіших європейських десертів. Ніжний десерт, який тане в роті, але залишає неймовірне шоколадне післясмак.

Опис приготування:

Ніжна, майже невагома текстура пирога підкорить вас з першого укусу. Цей"шовковий" пиріг ви обов'язково повинні приготувати! Він ідеально підходить до сімейного чаювання, а також прекрасно завершить вечерю з подружками в якості десерту.

  • Шоколад - 100 грам
  • Вершкове масло - 1 Склянка
  • Яйце - 4 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • tartalettes - 1 штука
французький
1. Спечіть готову тарталетку протягом 7 хвилин при температурі 200 градусів.
французький
2. За допомогою міксера збийте масло, цукор, яйця і ванільний екстракт.
французький
3. Додайте в масляну суміш розтоплений шоколад, знову перемішайте.
французький
4. Залийте корж шоколадною сумішшю.
французький
5. Помістіть пиріг в холодильник на 1 час, а після подавайте до столу.

Схожі рецепти