Французькі вафлі
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і простий рецепт французьких вафель перед вами. Думаю, вам дуже сподобається це блюдо: ситні, солодкі і ніжні вафлі нікого не залишать байдужими. Влаштуйте коханим сніданок по-французьки!
Це прекрасний варіант романтичного сніданку на двох, хоч і не дуже корисний, але зате аромат в процесі випічки виходить дивовижний! Так що будьте готові до того, що сніданок на двох переросте в сніданок на всіх! Можете відразу готувати порцію побільше Я розповім, як приготувати французькі вафлі.
- Борошно - 350 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 200 грам
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 100 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 За смаком
1. Змішаємо спочатку всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, розпушувач і ванільний цукор. Яєчні білки відокремлюємо від жовтків. Жовтки додамо до борошна разом з розтопленим вершковим маслом і молоком, перемішаємо до однорідності.
2. Білки збиваємо в міксері разом з ванільним цукром в пишну піну, додати його в аналізі, перемішаємо.
3. А тепер за допомогою вафельниці випікаємо чудові вафлі!
4. От і все! Викладаємо на тарілку і подаємо!