Французькі млинці
(покроковий рецепт з фото)
Французькі млинчики виходять дуже ніжними, тонкими і буквально тануть у роті. Солодка начинка привертає підвищену увагу діточок, так що млинці припадуть до смаку абсолютно всім.
Перед вами - простий рецепт приготування французьких млинців. Готові млинці можна подавати з будь-якою начинкою, до речі, не тільки солодкої (наприклад, сир або сир). Упевнений, у вас все вийде приготувати і вам сподобається! вдалого приготування!
- Мука - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 Ст. Ложки
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 2 склянки
- Топлене масло - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - 1/2 чайних ложки
- Джем - 1 За смаком (або варення)
- Пекарський порошок - 1/2 чайних ложки (розпушувач)
Змішуємо борошно, цукор, пекарський порошок і сіль. Додаємо інші інгредієнти, збиваємо все до однорідності.
Нагріваємо вершкове масло на сковороді. Вливаємо невелику кількість тіста, покривши все дно сковороди. Смажимо кожен млинець до світло-коричневого кольору з обох сторін.
Готові млинці змастіть всередині джемом або варенням. Зверху присипте цукровою пудрою і подавайте на стіл. Смачного!