Рецепт Крепи (французькі млинці) фото

Крепи (французькі млинці)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Млинці

Тонкі млинець, або крепи - страва французької кухні, прижилося у багатьох країнах. Французькі млинці їдять, як самостійний продукт або ж з різними начинками - від м'ясної до фруктової.

Приготувати гідний креп непросто: млинець повинен бути дуже тонким і ніжним, але при цьому міцним. Саме тому приготування крепів для французьких кулінарів - свого роду лакмус професіоналізму. Відхилення в процесі неприпустимі. Тому підійдемо серйозно до даного процесу. У рецепті я детально розповім як приготувати крепи (французькі млинці).

  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Топлене масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
крепи (французькі млинці) - фото крок 1
1. Змішайте в одній мисці яйця, борошно, молоко, цукор і сіль.
крепи (французькі млинці) - фото крок 2
2. Додайте при необхідності ще борошна, щоб домогтися консистенції рідкого тесту.
крепи (французькі млинці) - фото крок 3
3. Холод тісто 15 хвилин.
крепи (французькі млинці) - фото крок 4
4. За допомогою великої ложки порційно вилийте тісто на антипригарним сковороду.
крепи (французькі млинці) - фото крок 5
5. Обсмажте млинці по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
крепи (французькі млинці) - фото крок 6
6. Подавайте крепи з будь-яким солодким соусом.

Схожі рецепти